上一頁下一頁
發新話題

引版師兄,最後的衝激p.1, 3,8,12,14 (22/3)

收藏  |  訂閱
224  31.5k

多謝分享,期待更新。

嗯? 師姐唔係M到中嗎?都可以...?

引用:
原帖由 zoe~baby 於 2016-3-22 02:07 AM 發表 查看引用來源
師兄話篇文太甜,吾似佢,佢話佢係粗人一個,這篇會比較貼地d寫, 所以呢篇�"甜"同之前�"甜"吾同,希望你地都會讚下我,support 下。

入房後,我地各自除咗外套,我件透視粉紅迷你裙,加上34C及pink lin終 ...
終於出事了~~睇落師姐套戰衣不得了喎
C cup pink lin啪啪啪 xdddd

引用:
原帖由 zoe~baby 於 2016-3-22 02:07 AM 發表 查看引用來源
師兄話篇文太甜,吾似佢,佢話佢係粗人一個,這篇會比較貼地d寫, 所以呢篇嘅"甜"同之前嘅"甜"吾同,希望你地都會讚下我,support 下。

入房後,我地各自除咗外套,我件透視粉紅迷你裙,加上34C及pink lin終 ...
好正,繼續支持。。。

十分期待,支持妳的甜不同

引用:
師兄話篇文太甜,吾似佢,佢話佢係粗人一個,這篇會比較貼地d寫, 所以呢篇嘅"甜"同之前嘅"甜"吾同,希望你地都會讚下我,support 下。

C.姐真係好識引人
C.兄一定俾你搞到吊晒癮,唔衝燈都收唔到火la

引用:
原帖由 zoe~baby 於 2016-3-22 01:06 AM 發表 查看引用來源

師兄問你做咩追住我個po:smile_o01:,摸下都吾俾:smile_55:

引用:
原帖由 zoe~baby 於 2016-3-22 01:06 AM 發表 查看引用來源

師兄問你做咩追住我個po:smile_o01:,摸下都吾俾:smile_55:
因為你有回應咪要追住你個po~
我對師兄有興趣你信唔信呀

回覆 177# 的帖子

好正呀,幻想緊同樓主搞一鋪勁嘅

引用:
原帖由 田緣綠周 於 2016-3-22 07:17 AM 發表 查看引用來源

一切盡在不言中,衝紅燈都值啦…這樣誘惑

杯中物味醇也甜
懷內卿感暖也醉
願能一親卿香澤
共赴巫山齊享樂

先生有意卿無夢
雙峰已至其手中
若論何處得香澤

懇請閣下找周公

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆