上一頁下一頁
發新話題

純情學生妹? (29/12更新)

收藏  |  訂閱
283  132.2k

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-11-6 08:09 AM 發表 查看引用來源
穎穎:「我新人黎架,做咗冇幾耐,點知喎
暫時只係見到Miley咁樣,見工嗰陣老闆都冇講過要做呢d
亦從來冇客人叫我咁做.........連問下都冇!唔通d客其實唔鍾意我?:smile_o14:」

放心...人地唔問你..我問你:smile_o09:

點會呢穎穎,過嚟同哥哥做啲愛出嚟比你感受下
引用:
原帖由 可可queena 於 2015-11-6 08:09 AM 發表 查看引用來源
穎穎:「我新人黎架,做咗冇幾耐,點知喎
暫時只係見到Miley咁樣,見工嗰陣老闆都冇講過要做呢d
亦從來冇客人叫我咁做.........連問下都冇!唔通d客其實唔鍾意我?:smile_o14:」

推!

上回講到有個客口爆左CAFE店的副店長Miley,仲比左$500

Miley將錢夾入乳溝,然後繼續舔個客

「如果你想多謝我,射多左比我丫….你d精好好味呀!」我見到佢又含又啜…好似真係好享受,個客就一直掃佢的頭髮,好滿足咁樣比Miley含
我想繼續睇落去,但係有客叫我,真係可惜

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
今日星期五,超忙呢…上堂已經好攰,仲有好多測驗同功課呀,我個人有d燥,想打比楓楓撒下嬌,但諗起佢今日要幫人補習,只係whatsapp比佢,但係等左兩個鐘,佢都冇覆我!!

最近café愈來愈多客,多數係搵Miley,有時會係其他女仔,佢地都經常會「消失」一陣,可能學左Miley啦…好彩我只係做埋聽日,否則比人誤會我都係咁就煩喇,最怕係比楓楓誤會

返左呢份工之後,我同楓楓見面少左,我冇同佢講出黎做野,只係講左好多功課要溫書,而佢呢排都本身都好多MID-TERM,又要幫人補習,想見都冇時間,唉…….好想比佢插插呀….

今日真係好攰,所以同店長請假,早兩個鐘放工,正當我準備走時,竟然見到楓楓!!唔通佢知道我喺呢度做野,特登搵我?嘻嘻~估唔到佢浪漫

點知現實唔係咁….佢係搵Miley………………….

我有d嬲,唔想見到佢,所以由café的後門走左
<待續>

M先生建議我將Miley寫得淫d,但我想他日將Miley寫成短篇故事,所以呢度寫兩句就算喇

呢排好似好多學生妹的題材,所以我想穎穎快d長大
但之後會發覺OL更多人寫,哈哈

如果將穎穎放入之前個極淫的OFFICE,唔知會係點呢?

諗左好耐,但寫得太少,大家將就下啦...總算係KEEP住更新:smile_o05:

支持咗先,如果知道中間發生咩事就好喇:p
引用:
原帖由 可可queena 於 2015-11-10 08:13 AM 發表 查看引用來源
上回講到有個客口爆左CAFE店的副店長Miley,仲比左$500

「如果你想多謝我,射多左比我丫….你d精好好味呀!」我見到佢又含又啜…好似真係好享受,個客就一直掃佢的頭髮,好滿足咁 ...

Miley都好淫喎:smile_o10:

中意點寫就點寫!會繼續支持!

唓~~另外個故事又唔比人寫4p...仲話鍾意點寫就點寫...
引用:
原帖由 petermu 於 2015-11-11 06:31 AM 發表 查看引用來源
中意點寫就點寫!會繼續支持!

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-11-10 00:13 發表 查看引用來源

「如果你想多謝我,射多左比我丫….你d精好好味呀!」我見到佢又含又啜…好似真係好享受,個客就一直掃佢的頭髮,好滿足咁 ...
重質不重量

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆