上一頁下一頁
發新話題

老婆太攰唔願做

收藏  |  訂閱
195  23.7k

冇離婚

引用:
原帖由 cancan9999 於 2015-10-25 03:19 PM 發表 查看引用來源
我都曾经试过八年無同老婆做过,都系四年前做番,因为同佢暗示过,如果再冇得做,就會離婚,结果如我所願,但约半年後佢又唔想做,我由佢。但就用交友app揾S ...
師兄,你的忍耐力都算超凡,同時也引証你對愛的付出,我都相信愛可以凌駕一切,但正值壯年的男人,老婆唔配合解決需要,呢種愛與恨的交纏,非外人所能了解,但願你們能衝開枷鎖,夫妻重覓當日的溫馨。

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-10-25 05:55 PM 發表 查看引用來源
我又黎 主要係男友都會用番工等於好攰做藉口 但暫時都仲會我要求到 就搞 咁當然都會有sayno我 我就好似怨婦咁等下次。。。

換轉我絕對唔會拒絕,哈哈。。。

引用:
原帖由 sam7211 於 2015-10-25 06:20 PM 發表 查看引用來源

換轉我絕對唔會拒絕,哈哈。。。

大部分男人唔會做既野佢會做
大部分男人會做既野佢無乜興趣做
-_-““

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-10-25 07:24 PM 發表 查看引用來源

大部分男人唔會做既野佢會做
大部分男人會做既野佢無乜興趣做
-_-““

咁經典 !

引用:
原帖由 JLC 於 2015-8-26 04:35 PM 發表 查看引用來源

除咗煮飯我唔做之外,洗衫摺衫洗碗清潔打掃,嘜鬼都做曬,總之女人話工作攰就天皇都無情講,佢到時到侯自動熄機瞓到死豬咁,頂唔順唯有食自己...

其實同呢度d師兄一樣,開心見誠溝通過都無咩用,佢有少少精神都寧願玩手機,都唔知娶老婆做咩…
師兄,你嘅情況我好有共鳴!

引用:
原帖由 cancan9999 於 2015-10-25 03:19 PM 發表 查看引用來源
我都曾经试过八年無同老婆做过,都系四年前做番,因为同佢暗示过,如果再冇得做,就會離婚,结果如我所願,但约半年後佢又唔想做,我由佢。但就用交友app揾S ...
我係人妻,覺得師兄超忍得,可以忍咁耐,我的情況相反,老公完全唔會主動掂我,即使我想要都只係草草了事,個感覺好sad,覺得佢迫我搵SP,但我其實唔想,而家成日都諗住離婚,但我只係結左幾個月,拍拖好多年先結的

結婚前你老公都係咁?

引用:
原帖由 M4monkey 於 2015-10-26 12:10 AM 發表 查看引用來源

我係人妻,覺得師兄超忍得,可以忍咁耐,我的情況相反,老公完全唔會主動掂我,即使我想要都只係草草了事,個感覺好sad,覺得佢迫我搵SP,但我其實唔想,而家成日都諗住離婚,但我只係結左幾個月,拍拖好多年先 ...
又一個錯配 case。  如果唔小心處理, 情況可能會變得惡化。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆