上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
200  3.2k

希望你玩得開心,等你報告

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-28 09:11 PM 發表 查看引用來源
頭先佢要加班,專登等埋佢先走,暫時公司上我們都扮冇野,廢事惹人閒話。
頭先一齊食飯講起佢屋企,原來佢係同媽媽住,父母早已離異,仲有頭先借機問佢有過幾多女友,佢話1個,咁我講笑問:咁你會不會仲係處男,佢話 ...
咁你要識帶住佢玩喎^_^

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-28 09:11 PM 發表 查看引用來源
頭先佢要加班,專登等埋佢先走,暫時公司上我們都扮冇野,廢事惹人閒話。
頭先一齊食飯講起佢屋企,原來佢係同媽媽住,父母早已離異,仲有頭先借機問佢有過幾多女友,佢話1個,咁我講笑問:咁你會不會仲係處男,佢話 ...
技巧生琉……妳咪做魔鬼教練law

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-28 09:52 PM 發表 查看引用來源
星期五應該會知,佢話下班可以上我家,到時我唔會咁快放佢走.,haha.

我地班智囊團等你詳盡報告

引用:
一定唔會女,你比佢知咩係上天堂既感覺啦

引用:
原帖由 moi2015 於 28/5/2015 07:33 PM 發表 查看引用來源

係啫!但咁樣個男既未必珍惜你....女仔都係留返D矜持會好D...:smile_13:
樓主年紀雖然仲係一枝花,但賞味期限已在倒數。

太矜持,好難食到好嘢。

其實,無論年紀,主動嘅女性永遠贏晒。

題外話…

啱啱發現樓主彈咗個同主題post喺情愛版。

陰功囉,俾班道德五毛黨插到阿媽都唔認得。

相比之下,引版嘅討論不慍不火,而且有建設性。小弟學到唔少嘢。

成人版嘅成年人,心智質素確係高班好多。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-29 03:42 PM 發表

樓主年紀雖然仲係一枝花,但賞味期限已在倒數。

太矜持,好難食到好嘢。

其實,無論年紀,主動嘅女性永遠贏晒。

講贏,都係講梗係性呢一方面吧....

搵真愛,就唔應該係咁...

不過,樓主都係想搵sl....呢d野就冇乜所謂啦

引用:
原帖由 moi2015 於 29/5/2015 07:13 PM 發表 查看引用來源

講贏,都係講梗係性呢一方面吧....
主動嘅女人未必贏,但一定冇得輸。蒲場上、情場上、職場上皆適用。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-29 06:28 PM 發表
主動嘅女人未必贏,但一定冇得輸。蒲場上、情場上、職場上皆適用。
職場上係好事....多贏.....

蒲場上MAYBE

但係情場上我唔覺囉....有D男仔唔鐘意主動既女仔.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆