上一頁下一頁
發新話題

懷疑老婆出事,點解決?

收藏  |  訂閱
216  49.9k

引用:
原帖由 banbantai 於 2015-3-8 11:01 PM 發表 查看引用來源
:smile_35:
樓主,ttiamisubb係一個好例子:smile_35:
唔好講喇,唔好嚇佢~

女人受軟唔受硬。俾多d時間去關心佢,同佢一齊多d親子活動。

作為人妻,如果老公俾到我想要既,都唔會有SL既出現。有SL唔代表唔愛老公。不過如果要迫住要2揀1,當然係屋企個死佬啦…

樓主,唔好諗太多啦… 你老婆都係悶既啫。努力呀!

引用:
原帖由 andy_wal 於 2015-3-8 02:00 PM 發表 查看引用來源
喺佢FB 貼多D 恩愛咀咀相,一家三口天倫樂相,家庭聚會相。9 公取易不取難。。

最老土個招, 係佢電話銀包, 貼滿啊女相家庭相, 無時無刻提佢洗腦!

提佢屋企有老公同女, 重有比狗公睇!

俾佢睇左,不過唔記得關引版個網,唔知佢眼尾有無掃到:smile_27:
佢睇完笑左,然後話嘩…咁都得。
跟住我問你有無見過有人係公司開波?
佢暫時未見過

引用:
原帖由 Lady2015 於 2015-3-8 11:11 PM 發表 查看引用來源
女人受軟唔受硬。俾多d時間去關心佢,同佢一齊多d親子活動。

作為人妻,如果老公俾到我想要既,都唔會有SL既出現。有SL唔代表唔愛老公。不過如果要迫住要2揀1,當然係屋企個死佬啦…

樓主,唔好諗太多啦… 你 ...
你開新ac,你會吾會岩岩發現我上引版果位:smile_30:。

如果係就好,起碼等佢知道我內心點諗,有時up又唔出口。

引用:
原帖由 feelsorry 於 2015-3-8 11:12 PM 發表 查看引用來源

最老土個招, 係佢電話銀包, 貼滿啊女相家庭相, 無時無刻提佢洗腦!

提佢屋企有老公同女, 重有比狗公睇!
有嫁,我同佢銀包都有張全家幅!

引用:
原帖由 andyqqb 於 2015-3-8 05:10 PM 發表 查看引用來源

有可能,不過有代價囉,人地份單會有收入,咩關係會分比你先

Ok唔該你

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 08:26 AM 發表 查看引用來源
近排我懷疑我老婆好似有D野暪住我,但又問唔出口。
我同老婆識左6年左右,當年係機鋪識,係荷里活戲院門口間機鋪識添,當年大家一見鐘情,一撻就著,拍拖兩年,其實我老婆身材普通得B級,但就瘦底,當年打算行下 ...
見得光吾需要delete,你老婆性格你最清楚,貪錢?貪玩?
如果真係咁,佢真係好吾識諗
如果你知佢同佢上過床會離婚嗎?
如果我,一定會!

離婚啦,早傷心好詔遲傷心呀

回覆 182# 的帖子

唔好講笑啦, 女人不忠真係CHEAP過雞,認真唔係講笑!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆