上一頁下一頁
發新話題

男sp係咪永遠都唔會著緊女sp

收藏  |  訂閱
320  10.5k

唉...完全明白樓主既感受...
我同之前個SP見過三,四次...後...
就連以前既曖昧對話, 呢家都無埋...
冷淡都唔緊要, 但已經無聯絡,一句起兩句止,條友仲失埋蹤:smile_39:
想食都無得再食

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-3-3 01:22 AM 發表 查看引用來源
冷淡都唔緊要, 但已經無聯絡,一句起兩句止,條友仲失埋蹤:smile_39:
想食都無得再食
你肯搵實搵到架喇:smile_o08:

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-3-3 01:22 AM 發表 查看引用來源
想食都無得再食
你願意的, 大把有得你食

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-3 01:00 AM 發表 查看引用來源

傾計既我覺得反而分開好D, SP還SP, 傾計做FD係另一邊
當然有另外, 但少之有少, 何況有時有D情況唔會突然有咩突發情況發生吧
例如你拍緊拖, 撞到SP之類又唔會尷尬etc
唉...搞到我呢家唔識用真感情...
SP/SL 最開心既應該係得閒吹水講咸濕野/出黎扑野,再吹水
我比較鍾意ONS...起碼唔怕變鐵達尼:smile_30:

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-3-3 01:29 AM 發表 查看引用來源
唉...搞到我呢家唔識用真感情...
SP/SL 最開心既應該係得閒吹水講咸濕野/出黎扑野,再吹水
我比較鍾意ONS...起碼唔怕變鐵達尼:smile_30:
我見你近期都好SAD ((見你裝返
不過你本身唔係仲有SP既咩, 我記得應該唔係得一個架(?

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-3 01:31 AM 發表 查看引用來源

我見你近期都好SAD ((見你裝返
不過你本身唔係仲有SP既咩, 我記得應該唔係得一個架(?
咦咦...你錯啦...我由頭到尾都係得一個SP咋...:smile_44:
呢家連果個都無埋....
其他唔係男友就係ONS...
始終無FEEL好難做SP/SL 我覺得...雖然唔應該用感情:smile_42:

引用:
原帖由 szetoafk 於 2015-3-3 12:53 AM 發表 查看引用來源

呢D先係正常SP關係
但總有d唔生性既 日搵夜搵住 煩

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-3-3 01:53 AM 發表 查看引用來源
咦咦...你錯啦...我由頭到尾都係得一個SP咋...:smile_44:
始終無FEEL好難做SP/SL 我覺得...雖然唔應該用感情:smile_42:
感覺你唔想拍拖要自由D, 但又要S既話, 咁我寧願你搵SL:smile_o08:

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-3-3 01:53 AM 發表 查看引用來源
咁我又做唔出扑完就算 一啲關心或安慰既說話都唔講 我做唔出:smile_o03:

引用:
認同,冇FEEL真係好難做SP/SL係連鍚都鐋唔落

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆