上一頁下一頁
發新話題

唔知依到有無SM同好者呢??

收藏  |  訂閱
208  21.4k

引用:
原帖由 biller123456 於 2015-1-9 10:45 AM 發表 查看引用來源
點解揾唔到人犬調架:smile_22:
其實我都好想試下犬調
但真係搵唔到人玩

引用:
原帖由 食玩專家 於 2015-1-10 01:36 PM 發表 查看引用來源

其實我都好想試下犬調
但真係搵唔到人玩

以前經常玩

引用:
原帖由 immaster 於 2015-1-10 09:44 PM 發表 查看引用來源

以前經常玩
講下點玩呀
得嗎??

引用:
原帖由 食玩專家 於 2015-1-10 10:11 PM 發表 查看引用來源

講下點玩呀
得嗎??

頸圈,口枷,扮狗食飯少不免
狗尾肛塞不是個個M都肯,最重口味的就是有聖水調教吧
詳細故事之後會係我個POST寫,但太重口味未必個個接受:smile_13:

i love sm:smile_34:

引用:
原帖由 master_slave 於 2015-1-9 10:33 AM 發表 查看引用來源
都係.. 起碼鞭都大力D, 罵得又惡D

有關係都可以o既 最重要係識抽離, 鞭打果陣要入戲, 打玩又做番個好男友  
伴侶好處, 係唔駛夾, 自己人隨時都可以o黎, sm 果陣佢係主我係奴, 佢要打我一定要受埋佢,
不過一完o左又馬上做返佢條女可以撒嬌, 要佢鍚返, 指插69口交舔腳我想要咩都有
呢種關係令我周不時都會諗起d片段, 成日好期待有下一次, 仲愈來愈沉迷:smile_13:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-1-12 12:21 PM 發表 查看引用來源

有關係都可以o既 最重要係識抽離, 鞭打果陣要入戲, 打玩又做番個好男友  
伴侶好處, 係唔駛夾, 自己人隨時都可以o黎, sm 果陣佢係主我係奴, 佢要打我一定要受埋佢,
不過一完o左又馬上做返佢條女可以撒嬌,  ...
但有時好難轉返MODE
例如我突然想調教你(例如露出)...但你那一刻突然唔想
咁我應該用男朋友MODE去遷就你還是用主人MODE去懲罰你呢?
如果遷就得多,那做主人的就好難再玩落去。
所以我覺得一係就做得徹底(例如規定好在床上一定會變成奴,或者某些日子係奴),一係就唔好同女朋友玩....我就會偏向後者,始終女朋友係用黎錫既

引用:
原帖由 immaster 於 2015-1-12 03:12 PM 發表 查看引用來源
但有時好難轉返MODE
例如我突然想調教你(例如露出)...但你那一刻突然唔想
咁我應該用男朋友MODE去遷就你還是用主人MODE去懲罰你呢?
如果遷就得多,那做主人的就好難再玩落去。
所以我覺得一係就做得徹底(例如規定 ...
Totally agree!!!

引用:
原帖由 Nicole@Baby 於 2015-1-10 01:12 PM 發表 查看引用來源
我唔想破壞呢到既生態平衡

Nicole BB,how r u recently?^^

你最近還好嗎,倘愛看少女漫畫嗎……最近,近乎沒露面你有新對象嗎???
引用:
原帖由 Chinkyman81 於 2015-1-14 03:26 PM 發表 查看引用來源

Nicole BB,how r u recently?^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆