上一頁下一頁
發新話題

訓左兩日街被老闆炒,想向老闆娘報仇!望師兄幫手!

收藏  |  訂閱
357  113.3k

引用:
原帖由 獵人茂 於 2014-12-4 05:43 PM 發表 查看引用來源

現階段睇都有的機、下次再講介紹女仔比你、你咪話鐘意的年齡比你大既女囉,睇下佢有乜反應。仲有呀,試下約佢去睇戲,睇下有乜反應啦。肯同你去睇戲就大機會啦
係喎,話我鍾意D年紀大,唔知佢會點答:smile_o10:

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-4 05:45 PM 發表 查看引用來源

係喎,話我鍾意D年紀大,唔知佢會點答:smile_o10:
:smile_o01::smile_o01:等師兄報告啦:smile_o01::smile_o01:多d約啦

引用:
原帖由 mwong12 於 2014-12-4 05:38 PM 發表 查看引用來源
呢d都係閒計
唔入肉ge

係,可以話0進展

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-4 05:53 PM 發表 查看引用來源
係,可以話0進展
咪咁大貪啦……一男一女又唔係單身同你吹到兩點……

算成功左一大步
下次再約去行街飲野 讚佢靚
應該ok=D

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-4 05:30 PM 發表 查看引用來源

係條街食野由11點幾傾到1點幾,因為條街太凍,決定埋單,不過係佢埋單,佢話驚我唔夠錢洗,好感動:smile_o05:

傾什麼?乜都講下,佔中又傾,生意又傾,我搵工又傾。

之後埋單,我就雞X唔斷繼續傾
我問左「你 ...
蝕將啦呢次,你見佢著新C襪出來,應該讚下佢先啦,e.g.妳套衫好靚喎.....估唔到呢D豹紋咁難handle妳都著得咁好睇.....
同埋呢,琴晚咁凍,係條街果陣你有無問候下佢凍唔凍呀?女性都想有人讚同關心架.
其實佢都幾關心你,仲想介紹女仔比你識,下次仲有機會就同佢講鍾意D年紀同佢差不多既,試下佢反應,現階段唔好咁快露出馬腳,熟落D先.
不過佢肯陪到你咁夜,肯定對你無防備,都幾信任你:smile_o10:

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-3 04:28 PM 發表 查看引用來源

哈哈!加油

原來你咁好身材嘅!:smile_47:

花豹?
引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-4 02:24 PM 發表 查看引用來源
Ching早

尋晚無收獲呀.....
因為佢感冒話唔飲啤酒:smile_27:

不過就傾到2點幾,傾來傾都傾唔到Sex話題:smile_39:,不過就偷拍左幾張腳,得依張係最清楚,可惜唔係黑C:smile_13:
http://i59.tinypic.com/2u8 ...

你都識講平時著絲襪,,咁好機會..一路讚佢嘛都好大進展..一個人陪你2點幾..
關心下佢先,,,到左咩都可以傾到都未遲啦,,,一黎就想食點得架除非佢好肚餓果隻啦~~

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-3 04:47 PM 發表 查看引用來源
對,除非人地老公日日鞭打佢,你就有藉口唧

除非人地老公日日,用條人鞭打佢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆