上一頁下一頁
發新話題

cwb 豪放女 part 7 updated, p15

收藏  |  訂閱
253  112.4k

引用:
原帖由 調情男 於 2014-8-7 06:44 PM 發表 查看引用來源

好似咁open 咁share 人地d 相唔係咁好
同埋我冇低抄人地, 冇野睇嫁
不過你見到都哇一聲, 佢係著件唔長既tee 就出街

其實我都諗住會share我比人炒底相出來,不過樓主都講得對,唔好咁open

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2014-8-7 05:34 PM 發表 查看引用來源
我係約左人食飯,搭西鐡好快到
靚靚應該post 妳個動態表出黎
等我地追下星嘛
最好post 埋當日裝束啦:)

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2014-8-7 07:01 PM 發表 查看引用來源
其實我都諗住會share我比人炒底相出來,不過樓主都講得對,唔好咁open
不過你諗住係邊post呀?
無你主場..

BTW..post相記住小心d..要寫名

Part 5.
係佢講完試身之後, 佢其實冇即刻試, 因為其實條隊都好長
不過唔緊要, 可能仲好, 因為之後佢同佢個fd 再上上落落睇野
咁我當然都係上上落落睇野啦
終於係佢揀左一大輪野之後, 佢哋開始排隊試
期間我其實都行過佢身邊同佢講"快d 入去除埋條under 啦"
而佢開始都唔驚
我都心諗, 正, 如果抗拒, 應該會走, 唔會仲上上落落, 無遮無掩
等佢排隊試身個心情講真真係同等放鎊差唔多
一方面好期待, 好心急, 又唔知個結果點
其實最驚係整條打底褲我炭。。。
仲要記住一支弓係女仕層等唔係咁易嫁
不過心諗如果佢出黎見唔到我, 應該會好失望同冇癮
為左佢, 我唯有忍啦
終於等左幾個字之後, 佢出黎啦!!
起碼我唔洗擔心先!!
以佢個條裙既長度, 打左底一定突出黎,
我見唔到即係冇啦,亦即係話起碼佢唔太反感先
之後見佢行, 我就梗係死跟先啦
可惜既係, 佢係落。。。
我個心其實15,16, 我係咪應該早過佢落呢。。。
如果我早d,  睇到梗係好, 但係如果我落佢唔落, 之後揾唔番大家, 咁等個幾個字就白費啦。。,
就係我15, 16 個陣, 佢再伸手揀一揀野, 個身烏前少少。。呢下我真係好留意嫁
呢d 咁吸精既野印象特別深, 如果係岩岩, 我覺得應該見到d 黑色野既, 而呢一刻。。。無!!
當然呢樣可以係我印象有錯, 又或者試身走左位。。
但係個刻我都真係好緊張
大家如果有睇火影忍者既話, 我個刻真係好想有對白眼, 可以俾我兜底睇到。。。

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2014-8-7 07:01 PM 發表 查看引用來源
我好後悔。。
妳可唔可以當我冇講過呀

引用:
妳一叫我就update 左啦, 可唔可以share 俾我當獎勵先。。:)

引用:
同埋我要重申, 我係講share 人地d 相唔好jei,  share 自己既相幾時都咁好

引用:
原帖由 調情男 於 2014-8-7 07:46 PM 發表 查看引用來源
Part 5.
係佢講完試身之後, 佢其實冇即刻試, 因為其實條隊都好長
不過唔緊要, 可能仲好, 因為之後佢同佢個fd 再上上落落睇野
咁我當然都係上上落落睇野啦
終於係佢揀左一大輪野之後, 佢哋開始排隊試 ...
正喎,下part 仲唔係咩鮑都露晒?
見到女都係大膽d 先

話咁快又睇完..
又要鳩硬多一日....
:smile_13:

好心急..:smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆