上一頁下一頁
發新話題

又返左黎玩 【10Aug #458-460-464】

收藏  |  訂閱
501  46.9k

正呀

有一晚睇完戲,因為都夜,佢第二朝五點幾要返工,就去左開房訓,其實我唔鐘意開房,可能由細到大既觀念係開房=交易,而且大部分做完之後男仔都會休息一下,個感覺就更加似自己其實係做雞……

睇完戲,其實心情有啲沉重,我記得嗰場戲係女主角去左女配角屋企,而女配角男友迷戀女主角,之後佢地兩個係女配角面前攬,錫,攪。其實,真係喊左……

上個post 講到女人直覺好準,尤其感情事。同ex 一齊左一段時間,心底感覺到佢其實唔專情,但表面一切正常,我亦都當無事發生。

返返去個晚,入到房,因為心情關係,已經想訓覺,但佢從後攬過黎,已經知咩,平時,我會捉住佢對手唔俾佢摸,跟住大家嘻鬧一輪就開始攬攬錫錫。不過呢晚,我無理佢,佢亦都無理咁多,開始做佢想做既野……

感覺到佢將我愈攬愈埋,個頭慢慢靠係我後頸吸啜,雙手由腰位慢慢向上移,去到肚,去到bra 位,再摸到上頸,上下來回輕掃左幾次先將手伸入去bra 度搓。由最初細細力,轉由手掌心同lin 互相磨擦,重復細力大力搓揉,合埋眼唔理佢既我其實好舒服,亦feel 到下面收縮,沁水,什至有少少流出既感覺……

佢保持一隻手繼續响bra 入面玩,另一隻手慢慢向下掃,直接伸入最底層,首先感覺到俾佢摸既毛毛,然後feel 住佢隻手慢慢接近妹妹,當佢隻手一到門口,完全係感覺到直接滑左入去,個一刻,真係忍唔住倒抽左一囗氣,亦忍唔住將自己靠得佢更緊,佢順勢將我轉向佢,錫左落黎。我真係太鐘意kiss 了,就算本來心情點,呢一刻都只係想錫得更多,觸摸得更多,得到佢更加多。

做完,佢例牌訓一訓,亦由於真係太夜,佢真係已經訓著左。但我就變得精神左,唔知其他女人係咪都係咁呢?完係呢啲叫大食?其實每一次舒服完,我都好想要多一次,仲要立刻,因為個下感覺到妹妹仲不斷收縮興奮緊,如果即刻黎多次,感覺更high, 更興奮。

不過佢訓著左,我又無野好做,如果係平時,我都只會係自己玩多陣電話就訓覺。但呢一刻,我望住佢電話,拎左上手,第一次打開做手機,忍唔住去左whatsapp 度,見到佢同好多個女仔瞹眛既對話,個心愈睇愈痛,但我仲可以同自己講,呢啲只係對話,唔代表咩,但係某一個對話,當我愈睇愈前既時候,我見到……

xx年xx月29号
女:今晚見

xx年xx月30日
女:我未試過同人開房,今晚多謝你安慰我,我好開心識到你,你會鐘意我,同我一齊,我既第一次俾左你,我好開心,我愛你

我心涼了,眼淚自己流晒出黎,我望住隔黎訓著左既佢,唔知可以講咩,但個一刻,我完全覺得我係一隻免費雞!……

訓醒,佢要走先,我同平時一樣,錫完佢後目送佢走。之後我望住呢間房,個心更加涼……

有人同我講話睇相覺得我好索,好想插爆我,做我男朋友可以晚晚食到我都唔使去偷食,係咩?

可惜現實唔係,因為真人一啲都唔索吧。

其實我都好想好似男人咁去偷食,可以無愛只有性都ok, 咁樣可能可以更加享受,吧?

PS. 唔使PM, 已爆

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-7-29 11:45 AM 發表 查看引用來源

係鍾意-3-....只係有時唔鍾意太多姐XD"
咁女性總要有矜持架嘛-3-"...
嘛, 可能自己心情而家始終係公司想控制自己雙眼睇野而已.x. 放工係屋企之類又可能心態係相反
haaha, 咁你控制下公司唔好睇,引到你返屋企即刻忍唔住

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-29 12:52 PM 發表 查看引用來源

平訓都好有睇頭既話就係假ga la:smile_o10:
不過平訓影過黎睇真係覺得好肉酸

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-29 01:43 PM 發表 查看引用來源

haaha, 咁你控制下公司唔好睇,引到你返屋企即刻忍唔住

咁又唔得-3-....點都要追你POS, 何況我今日D單....已經KO哂~.~ 無野DO中
等你UPDATE之類就好, 另外你又UPDATE了, 無理由唔睇架, 對唔住自己-3-

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-7-29 01:45 PM 發表 查看引用來源

咁又唔得-3-....點都要追你POS, 何況我今日D單....已經KO哂~.~ 無野DO中
等你UPDATE之類就好, 另外你又UPDATE了, 無理由唔睇架, 對唔住自己-3-
哈哈,當睇故仔啦

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-29 01:49 PM 發表 查看引用來源

哈哈,當睇故仔啦

當係識每個人既另一面之類.x."
開房 = 交易, 同我諗法差不多, 都係自己地方個D比較好
雖然查手機唔係一個好習慣, 不過有D野早知好過遲知
((樣又唔緊要, 有時平凡仲好, 如果你自己太令女之類仲可能太多狂瘋浪碟吧~.~))

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-29 01:38 PM 發表 查看引用來源
有一晚睇完戲,因為都夜,佢第二朝五點幾要返工,就去左開房訓,其實我唔鐘意開房,可能由細到大既觀念係開房=交易,而且大部分做完之後男仔都會休息一下,個感覺就更加似自己其實係做雞……

睇完戲,其實心情有& ...
男人,都唔一定係只有性冇愛既:smile_o06:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-29 01:44 PM 發表 查看引用來源

不過平訓影過黎睇真係覺得好肉酸

正常呀:smile_o10:

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-7-29 01:53 PM 發表 查看引用來源

當係識每個人既另一面之類.x."
開房 = 交易, 同我諗法差不多, 都係自己地方個D比較好
雖然查手機唔係一個好習慣, 不過有D野早知好過遲知
((樣又唔緊要, 有時平凡仲好, 如果你自己太令女之類仲可能太多狂瘋浪碟 ...
真係第一次咁睇人手機,點知一睇就出事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆