上一頁下一頁
發新話題

你SP/SL同時間只得你一個性伴?

收藏  |  訂閱
211  4.9k

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-7-27 04:53 PM 發表 查看引用來源

哈!咁伯伯就原諒佢啦!人哋都唔想既……

伯伯話都係驚你拎走佢果20年青春,所以怕怕~~:smile_o10:

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-27 05:02 PM 發表 查看引用來源

伯伯話都係驚你拎走佢果20年青春,所以怕怕~~:smile_o10:
伯伯已經無青春,我緊係唔會咁殘忍拎走佢啦…

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-7-27 06:50 PM 發表 查看引用來源

哈~~~~被偷走的那廿年~~~hahahaha!!!!:smile_o10:

引用:
原帖由 好嬲 於 2014-7-27 01:00 PM 發表 查看引用來源
如果SP的話,真係無權管佢,總之唔好有病返嚟就算.....:smile_13:
咪係lor,同埋唔好信佢

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-7-27 04:41 PM 發表 查看引用來源

我係指我現冇同之前,我玩嚟玩去又咪果件,基哥之前話無人同我玩吖麻,係咪伯伯太無記性,forgot晒呀?

幾日前講過乜真係吾記得,阿基哥講乜更加吾知,不過你第一句我都吾知你講乜:smile_27:
我只記得你話你"果d"好保守,吾肯打野戰,"果d"通常都係指吾止一個啦:smile_45:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-7-27 06:50 PM 發表 查看引用來源

阿嬋,我極其量都係叔叔,斷估我都吾會大過你阿爸囉:smile_45:

引用:
原帖由 趙元暢 於 2014-7-28 11:06 AM 發表 查看引用來源
幾日前講過乜真係吾記得,阿基哥講乜更加吾知,不過你第一句我都吾知你講乜:smile_27:
我只記得你話你"果d"好保守,吾肯打野戰,"果d"通常都係指吾止一個啦:smile_45:
我原本係打"我係指我現有同之前", 手快快打錯字...SORRY
但我而家係得一個咁大把囉...

引用:
原帖由 趙元暢 於 2014-7-28 11:10 AM 發表 查看引用來源
阿嬋,我極其量都係叔叔,斷估我都吾會大過你阿爸囉:smile_45:
你之前話你過多幾日可以用兩蚊搭車, 而家你又話你係叔叔??咁你到底係UNCLE定伯伯呀??
仲有, 我阿爸都無得用兩蚊搭車但你話你可以, 咁佢點會大過你??咪扮young 好喎:smile_30:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-7-28 11:44 AM 發表 查看引用來源

我原本係打"我係指我現有同之前", 手快快打錯字...SORRY
但我而家係得一個咁大把囉...
咁又吾洗講sorry咁嚴重!不過見你咁有誠意,就原諒你啦:smile_30:
一個嫌少咁喎,幾耐見一次呀?

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-7-28 11:47 AM 發表 查看引用來源

你之前話你過多幾日可以用兩蚊搭車, 而家你又話你係叔叔??咁你到底係UNCLE定伯伯呀??
仲有, 我阿爸都無得用兩蚊搭車但你話你可以, 咁佢點會大過你??咪扮young 好喎:smile_30:
9up你都記得咁清楚:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆