上一頁下一頁
發新話題

唉,我成日都想要...

收藏  |  訂閱
218  8.3k

引用:
原帖由 sugar33 於 2014-2-16 04:11 PM 發表 查看引用來源
我喺到呀!
只係佢地D話題我答唔到咀,所以淨睇無出聲。哈哈!

哈哈有乜答唔到咀~
乜都傾得架啦

引用:
原帖由 sugar33 於 2014-2-13 10:57 PM 發表 查看引用來源
有無姊妹同我一樣,成日唔夠喉,成日都想要?

我同我男人通常個幾月先做一次,其實我覺得好唔夠...

我都有同佢提過話其實我都算需求大,但我就覺得佢只係一般同埋就算做嘅時候,雖然會kiss,但唔係車囉, ...
主動引下佢搞佢細佬囉
係佢面前自摸下呀呻吟下啊
冇理由佢會冇反應同埋行動架對你
你地結左婚既?

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-2-16 04:33 AM 發表 查看引用來源
我頭先咪話第二個EX做左D野過左我底線GE...
就係插後面,我知佢不嬲都中意,但我一直都唔肯,感覺好似好奇怪咁~
有一次我狗仔咁插插下前面,因為我係上半身訓左係床,兩隻手比佢反縛左係後面
佢突然抽起抽後面, ...
呢d ex 真係飛得啦當你係乜!只滿足自己吾知乜係做愛,可能我偏向服侍人瓜,一定吾會發生

引用:
原帖由 ivanho18 於 2014-2-17 04:12 AM 發表 查看引用來源

主動引下佢搞佢細佬囉
係佢面前自摸下呀呻吟下啊
冇理由佢會冇反應同埋行動架對你
你地結左婚既?
好難,因為除咗去開房時,我地唔會有獨處嘅機會。

引用:
原帖由 sugar33 於 2014-2-17 09:34 AM 發表 查看引用來源

日日去開房囉
:smile_30:

引用:
原帖由 sugar33 於 2014-2-13 10:57 PM 發表 查看引用來源
有無姊妹同我一樣,成日唔夠喉,成日都想要?

我同我男人通常個幾月先做一次,其實我覺得好唔夠...

我都有同佢提過話其實我都算需求大,但我就覺得佢只係一般同埋就算做嘅時候,雖然會kiss,但唔係車囉, ...
你著得sexy d,低胸短裙加埋黑絲色誘佢喇。

我都係成日想要/_\....  略計都已經成個月無做 之前無時間做 到有時間又唔做..唉 .. .... 話曬女仔 我又唔想太大厚臉皮話想要...

唔夠飽搵我,18CM巨龍,PM我

引用:
原帖由 sugar33 於 2014-2-17 09:34 AM 發表 查看引用來源

呢d真係好大獲  我又係因為咁  幾個月冇搞

引用:
原帖由 魂女 於 2014-2-21 05:22 PM 發表 查看引用來源
我都係成日想要/_\....  略計都已經成個月無做 之前無時間做 到有時間又唔做..唉 .. .... 話曬女仔 我又唔想太大厚臉皮話想要...

:smile_13:有冇興趣試下其他對手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆