上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.2k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-28 09:34 AM 發表 查看引用來源
第一次上海出軌之行, 就隨著回家後, 暫告一段落. 我跟L當中的關係, 日後會是怎樣呢? 暫時放到一旁. 今天分享另一段情感, 昨晚跟某師姐談起前度再相見, 今天我就談談我跟第一任女朋友再見面的鎖事

我在此稱呼第一任 ...
我成日都覺得,前度永遠是遺憾...:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-28 09:55 PM 發表 查看引用來源

咁PM我8下啦:smile_44: :smile_44: :smile_44:
OK 呀, 夜少少PM你

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-28 09:56 PM 發表 查看引用來源

我成日都覺得,前度永遠是遺憾...:smile_39: :smile_39: :smile_39:
我覺得因為無結果, 所以會有此感

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-28 10:56 PM 發表 查看引用來源

我覺得因為無結果, 所以會有此感

似是故人來,入面有呢二句~
"但凡未得到但凡是過去 總是最登對"

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-28 11:08 PM 發表 查看引用來源

似是故人來,入面有呢二句~
"但凡未得到但凡是過去 總是最登對"
孫悟空都有一句, 曾經有一段至真既愛情擺係我面前, 我無去珍惜, 到失去之後我先後悔莫及, 麈細間最痛苦莫過放此, 如果上天再比多次機會我, 我會講我愛你, 如果係都要為呢份愛加上期限, 我希望係一萬年.........唉......

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-28 11:17 PM 發表 查看引用來源

孫悟空都有一句, 曾經有一段至真既愛情擺係我面前, 我無去珍惜, 到失去之後我先後悔莫及, 麈細間最痛苦莫過放此, 如果上天再比多次機會我, 我會講我愛你, 如果係都要為呢份愛加上期限, 我希望係一萬年.........唉 ...
至尊寶呢段...我都覺好入心入肺:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-28 11:28 PM 發表 查看引用來源

至尊寶呢段...我都覺好入心入肺:smile_39: :smile_39:
Me too, 的確係, 我成日翻睇

人就係咁架啦,無論男女(當然包埋自己啦)
之前得唔到手/果時放左手既,而家諗番總係唔多唔少有D後悔
如果果時... .... ...
都係唔好諗咁多喇....就當係有個空間俾我地幻想下、發下夢算啦:smile_39:

引用:
原帖由 大力A 於 2013-11-28 11:43 PM 發表 查看引用來源
人就係咁架啦,無論男女(當然包埋自己啦)
之前得唔到手/果時放左手既,而家諗番總係唔多唔少有D後悔
如果果時... .... ...
都係唔好諗咁多喇....就當係有個空間俾我地幻想下、發下夢算啦:smile_39:
哈哈, 師兄你又有道理喎!

回覆 9# 的帖子

我都想8下, 唔該 8 到話我知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆