上一頁下一頁
發新話題

(已更新)女孩們...你會愛上你的SP嗎? 被上了之後....(#1,42,76,119,182

收藏  |  訂閱
322  46.9k

引用:
原帖由 792 於 2013-11-26 05:38 PM 發表 查看引用來源
係咁架咩?通常如果男好攰,但又想要,都會好買力架,定係陳先跟本係想自己享受妳的服(視),我有是都好想嘆下架:smile_o01:
其實想問你以耐
點解你個個回覆都編輯過既

我話唔喇,下次先
不過同你上房我死硬
真係唔可以上.....:smile_o06:
再過左一個星期,佢約我上房
我又膽粗粗話好呀
收左工佢過黎搵我,我係天后果頭返工
佢就帶左我去果頭附近果間英皇維x,
第一次去呢d地方,又幾企理,幾乾淨
比我心目中既時鐘靚好多
入到房陳生就捉實我係咁咀,咀咀下就訓左落床
佢梗係唔放過我,除左件面衫,又摸又揸又錫
係乳頭又咬又啜,之後佢除左底底,我幫佢又咬又啜,
好似食雪條,不停雪雪雪,錫到佢有水水,
佢話好舒服好指細好正,佢隻手開始向下摷,
我話你應承5入加,佢話幫你按摩下咋,好舒服加,
摷左一輪無晒抵抗能力喇,佢問我帶套好唔好呀,
我話《嗯》
就係咁,我地就做左第一次

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-26 04:59 PM 發表 查看引用來源

無加,得個胸:smile_o05:
真係得個胸? 唔係好信,有幾大先?

我覺得男女都有可能愛上對方

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-26 10:33 PM 發表 查看引用來源
我話唔喇,下次先
不過同你上房我死硬
真係唔可以上.....:smile_o06:
再過左一個星期,佢約我上房
我又膽粗粗話好呀
收左工佢過黎搵我,我係天后果頭返工
佢就帶左我去果頭附近果間英皇維x,
第一次去呢d地方 ...
hehee…上到酒店邊有得淨架……第一次應該又緊張,又刺激,搞到我都想…………hehee……

因為經常無留意打錯字:smile_o05:
引用:
原帖由 來033 於 2013-11-26 10:05 PM 發表 查看引用來源
其實想問你以耐
點解你個個回覆都編輯過既

想下好啦!但係又唔好想太多喎:smile_o01:
引用:
原帖由 color_man 於 2013-11-26 10:45 PM 發表 查看引用來源

hehee…上到酒店邊有得淨架……第一次應該又緊張,又刺激,搞到我都想…………hehee……

唔出其,人如人之問要有溝通,交流,感覺,有了這些基礎,先會有可能發生關係。:smile_o12:
引用:
原帖由 lovelove123123 於 2013-11-26 10:44 PM 發表 查看引用來源
我覺得男女都有可能愛上對方

引用:
原帖由 792 於 2013-11-27 06:53 AM 發表 查看引用來源
因為經常無留意打錯字:smile_o05:
原來咁

大家食LUNCH未

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆