上一頁下一頁
發新話題

新手試貼-人妻告白

收藏  |  訂閱
233  83.9k

引用:
原帖由 haileykoo2012 於 2013-6-2 09:10 PM 發表 查看引用來源哈哈 我未試過講粗口都俾人話可愛...其實我都覺得自己嘅經歷有啲奇怪 不過經過之後就知男人要食 有錢真係乜都有得食 女人 多啲是女人 係貪錢的!
我覺得係愛“享受”多啲。

但男人比享受女人,唔多唔小就要有金錢去支持囉!你估真係有情飲水飽咩。

所以要溝女,一定要搵到錢!

引用:
原帖由 haileykoo2012 於 2013-6-2 09:10 PM 發表 查看引用來源

哈哈 我未試過講粗口都俾人話可愛...
其實我都覺得自己嘅經歷有啲奇怪 不過經過之後就知男人要食 有錢真係乜都有得食 女人 多啲是
女人 係貪錢的!
就好似我老闆咁,5x歲,超有錢,仲要係名人黎,佢拖d女出黎,件件都硬住著。
不過我又唔覺得妳貪錢,妳只係貪新鮮同鐘意虛榮(好似有d矛盾,但其實唔係)
咁妳重有冇同妳老公上床?睇完妳呢d經歷,都驚驚地結婚(雖然依加女都冇條)

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-6-2 10:50 PM 發表 查看引用來源
我覺得係愛“享受”多啲。

但男人比享受女人,唔多唔小就要有金錢去支持囉!你估真係有情飲水飽咩。

所以要溝女,一定要搵到錢!

好話唔好聽,叫雞、爆房都要錢........何況媾女
不過女伴同女友/老婆又唔同既.......

人妻告白23

我發覺,有啲男人做愛嘅時候好鍾意講粗口,又話你個x 好好x,淫x,你鍾唔鍾意我x你呀咁,有時真係好難頂,你估你緊拍AV 咩。可能我太elegant 啦! (想唔想嘔呢?) 但係我都想啲男人明白,有時唔係唔想滿足你地啲特殊慾望,但係都要詢問吓對方嘅喜好先得㗎,吓吓好似俾人強姦咁,我唔覺得有好多女會鍾意聽住粗口俾人屌囉! 你有你難受,理x 你感受,遲早冇女想俾你食。各位Ching,想玩得放啲,就俾錢入去嗰啲愛x 會玩。各位姊妹,出去玩唔駛就晒條仔㗎,你唔鍾意嘅可以出聲,唔好俾條仔夾硬嚟呀,大家求個開心啫,點解要無奈忍受呢? 女權萬歲!

同一日入面坐晒兩架super car,加埋過千萬喎,阿爺,我要多謝你,你出殯嗰日俾咗啲咁正嘅嘢我! 我同Ferrari 未見面淨係whatsapp 嘅時候,我一直冇問過佢係做乜嘢嘅,可能大家都一味講車。我一上車佢就話: 點呀,估唔到我揸架458嚟接你呢。
我: 我連458 個樣都係喺車書度見過咋。嘩,真係好鬼型呀。
Ferrari: 點先? 係咪抵錫先?
我真係嘴咗佢一啖。我地喺架車度好開心,四圍去,四圍飛,好似唔駛油錢咁。佢問我想去邊,我梗係話去飛吓大清水呀啦,如果唔係點試到部車有幾飛得呀, 冇極速都要飛吓先啦。揸揸吓車,經過九龍塘,我玩嘢咁話: 你唔係車我入去爆房呀嘛,哈哈哈哈。(我嗰刻其實真係想試吓佢係咪鹹濕佬啫!)
Ferrari: 吓,我諗都冇諗過喎,我點都要行呢邊㗎啦!
我: 嘻嘻嘻嘻。
佢當然冇車我去九龍塘啦,去咗嘅話個結局就會唔同晒。我都講過其實我好唔鍾意一見就做,因為感覺好SP。我地去到大清,泊好架車,落車睇星星,佢話: 俾我攬吓你吖! (咁有禮貌? 通常啲仔唔會問我嗰喎。)
我: 好呀!
其實一個人嘅細微動作可以睇得出好多嘢,喺佢攬住我嗰刻,我覺得佢好似好耐冇人照顧過,好想要個人陪住佢咁。佢話: 你好好攬呀!
我: shu。。。唔好講嘢,感受吓得㗎喇。
嗰晚我地冇做到,只係不停嘴,享受緊喺架458上面,兩個人嘅寧靜,聽住大家嘅呼吸聲,好想做但係又唔敢問對方嘅緊張氣氛。臨走之前我貪玩問其實佢係做咩工作,佢話: 我唔想而家答你,因為我每次喺skout 答完之後啲女都唔理我嘅,聽日先啦,你聽日打俾我再問我啦。

Ferrari 43歲 高大 離咗婚 casual look 車行賣車 以前曾經有啲背景 因為唔知咩事所以要做賣車 收入: 唔想講

佢好老實咁話咗俾我知其實架車唔係屬於佢嘅。我地之後嗰幾日都有見面,不過我記得有一日又係同佢一齊,喺架458上面傾計嘅時候,LP700打俾我: 喂,你做咩唔聽我電話呀? 乜聲氣都冇,你知唔知我擔心你㗎! 得啦你冇事就ok 啦。
我都未嚟得切反應佢就收咗線。哈,我成世人都未試過咩叫同時俾兩個人追。老公? 係喎我唔記得咗我有嘅添! (好仆呀!)

引用:
原帖由 haileykoo2012 於 2013-6-3 09:01 AM 發表 查看引用來源
我發覺,有啲男人做愛嘅時候好鍾意講粗口,又話你個x 好好x,淫x,你鍾唔鍾意我x你呀咁,有時真係好難頂,你估你緊拍AV 咩。可能我太elegant 啦! (想唔想嘔呢?) 但係我都想啲男人明白,有時唔係唔 ...
之前都有追開C姐妳個POST,妳寫得好好呀
女權萬歲

引用:
原帖由 Emilyjune 於 2013-6-3 01:57 PM 發表 查看引用來源

之前都有追開C姐妳個POST,妳寫得好好呀
女權萬歲
你個POST都唔錯:smile_o01:

我都黎支持下Hailey先..........:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

多謝多謝 其實都去到尾聲㗎喇! 你地冇追得咁辛苦囉!

哈~ 真係忍唔住要追來睇, 唔好咁快完啦.

哈哈 好難寫落去喇... 再寫就俾人殺我滅口㗎喇... 哈哈哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆