上一頁下一頁
發新話題

真人真事,我都唔知點算……

收藏  |  訂閱
195  77.5k

樓主,男人講句我愛你好易,要呃搞野用咩方法都可以,而且要拎埋你個心係唔難,呢條友一睇都個呃西屌果隻。但其實你已經做左過左火既行為,如果想自己同男朋友好過,我諗你要好好諗清楚你想點。同埋條仔有女話分手你估又係真咩,講姐,醒啦喂

利申 我係女仔從女仔角度去睇件事咋
唔好鬧我 haha

引用:
原帖由 sugar 於 2013-1-16 01:26 PM 發表 查看引用來源
樓主,男人講句我愛你好易,要呃搞野用咩方法都可以,而且要拎埋你個心係唔難,呢條友一睇都個呃西屌果隻。但其實你已經做左過左火既行為,如果想自己同男朋友好過,我諗你要好好諗清楚你想點。同埋條仔有女話分手你 ...
咁樓主已經決定放棄

引用:
原帖由 追風逐浪 於 2013-1-16 07:35 AM 發表 查看引用來源
我反而覺得sky分析得好啱喎,唔覺有咩問題. 樓主思想的確好有問題,個男仔知唔知樓主食左藥都好關鍵,如果唔知都中出,個男仔根本唔關心樓主.

多謝讚同, 正常既人會知道我講乜, 係有D無聊又無腦既人睇完人地講既野都GET唔到人地MAIN POINT, 重點唔講走去捉人地有邊隻字係貶義詞喎~ 竟然有人會專登上網捉人語氣唔好, 捉人貶義詞咁食飽飯無野做既?
話人唔應該用賤字但係轉頭又話人地賤, 呢條友係咪精神有問題呀? 之後又講對唔住又問人有無講對唔住.........呢條友個腦係乜構造架? ARE U OK? 我就算要講對唔住, 都唔係同你講啦~ 我同樓主講野關你叉事? 你係佢邊個呀? .......真係搞到我忍唔住笑左出黎:smile_30:
唔係話舉報左我咩? 點解我重可以留言? 連網管都覺得我講野無問題, 其他網友都話我講得啱, 你係度做埋D無謂野又引人發笑啦:smile_30:
呢個POST咁多人留言咁多貶義詞, 你食飽飯無野做就自己慢慢捉到夠啦~ 我D時間好寶貴要黎搵錢架:smile_30:

佢最後都話想同我做朋友only

信既真係On99

你當男人係咩? 食左你1次.,就會想要下次..   仲之有機會,佢一定會再屌你

你係唔係有腦架.?

你真係好cheap., 嘔心!

引用:
原帖由 karasuperb 於 2013-1-15 07:39 AM 發表 查看引用來源
eddie尋晚搵左我好多次,我都無聽無覆
後尾send左d video msg黎……

佢個樣好真....唉
男仔扮嘢同女仔扮嘢其實都係咁叻

牛唔飲水!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_45: :smile_45: :smile_45:

:smile_19: wt a playboy..you are trapped by him!

多謝大家的建議同鼓勵

我同男友分開冷靜中,
亦同eddie保持距離,
好好想清楚未來點行。

引用:
原帖由 karasuperb 於 2013-1-26 12:21 AM 發表 查看引用來源
多謝大家的建議同鼓勵

我同男友分開冷靜中,
亦同eddie保持距離,
好好想清楚未來點行。
諗清楚好D既!
或者兩個都唔岩呢

加油加油!

支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆