上一頁下一頁
發新話題

終於~ 遇上了...

收藏  |  訂閱
392  27.8k

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2012-11-16 05:36 PM 發表 查看引用來源

我公司已有一個:smile_45::smile_45:
果個係智商有問題je :smile_30:

引用:
原帖由 疲休 於 2012-11-16 05:37 PM 發表 查看引用來源
收野:smile_o01:

收到~~~ 太白痴了!!!:smile_30::smile_30::smile_30:

咁自以為是都有...

引用:
原帖由 Cherfans 於 2012-11-16 05:38 PM 發表 查看引用來源

果個係智商有問題je :smile_30:
今日仲要得返我一個對住佢呀!!!!!!
我唔想同佢一齊收工呀~~~~~~~~~~~~~~:smile_o03:

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2012-11-16 05:32 PM 發表 查看引用來源

原諒我真係唔識點應你~ 可能唔岩傾~
我跟你地話題講又會咁0..0

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2012-11-16 05:39 PM 發表 查看引用來源收到~~~ 太白痴了!!!:smile_30::smile_30::smile_30:咁自以為是都有...
一樣米養百樣人:smile_39:
大把自以為是情聖:smile_40:

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2012-11-16 05:40 PM 發表 查看引用來源

今日仲要得返我一個對住佢呀!!!!!!
我唔想同佢一齊收工呀~~~~~~~~~~~~~~:smile_o03:
同佢搭lift要小心d呀~ :smile_38::smile_30:
咁同我一齊收工囉:smile_40:

引用:
原帖由 一一心 於 2012-11-16 05:40 PM 發表 查看引用來源
我跟你地話題講又會咁0..0
唔知.... 就係唔識應~ 好在你講呢句我都識應下你:smile_o01:

引用:
原帖由 疲休 於 2012-11-16 05:40 PM 發表 查看引用來源
一樣米養百樣人:smile_39:
大把自以為是情聖:smile_40:

一樣米養百樣人:smile_39:<----完全感受到..... 唉...雖然我可能對其他人來說都係一名怪人:smile_o01:

引用:
原帖由 Cherfans 於 2012-11-16 05:41 PM 發表 查看引用來源

同佢搭lift要小心d呀~ :smile_38::smile_30:
咁同我一齊收工囉:smile_40:
我寧願同你一齊收工.... 唉....

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2012-11-16 05:42 PM 發表 查看引用來源

唔知.... 就係唔識應~ 好在你講呢句我都識應下你:smile_o01:
咁都會有:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆