上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活(update P.1,2,5,9,10,17,19,34,39,62,129)

收藏  |  訂閱
2.9k  464.9k

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-17 02:51 PM 發表 查看引用來源

在我編寫時,亦曾有網友留言,說我的故事跟他的很類同,
妳的經歷或許還未到結局的時候.
見大家都咁支持,我決定寫下去.
GO GO GO.....:smile_o12:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-17 02:51 PM 發表 查看引用來源

在我編寫時,亦曾有網友留言,說我的故事跟他的很類同,
妳的經歷或許還未到結局的時候.
見大家都咁支持,我決定寫下去.
好野:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 巡此王 於 2012-10-17 02:45 PM 發表 查看引用來源

哈哈...咁你在這裡點大膽先
um…你自己觀察下law:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-17 02:29 PM 發表 查看引用來源

請樓主繼續寫下去吧!
我昨晚才有機會看到你的post,一看便被吸引著,我有一剎那以為自己在看婚後版,我想講樓主的文章真正做到“引人入性“的效果。

看你的文章很有共鳴,雖然我是女性,但我和你有著相類似的 ...
慘情 慘情 慘慘情!難道你們這樣過埋下半世咩!
大家唔開心仲攪咩撚吖!

引用:
原帖由 巡此王 於 2012-10-17 02:48 PM 發表 查看引用來源

完全明白
你有類似經驗?:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 大食明 於 2012-10-17 02:54 PM 發表 查看引用來源慘情 慘情 慘慘情!難道你們這樣過埋下半世咩!大家唔開心仲攪咩撚吖!
你吾好撚阻住大家啦!

引用:
原帖由 大食明 於 2012-10-17 02:54 PM 發表 查看引用來源

慘情 慘情 慘慘情!難道你們這樣過埋下半世咩!
大家唔開心仲攪咩撚吖!
話走就走咩:smile_39::smile_39::smile_39::smile_42::smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-17 02:54 PM 發表 查看引用來源

um…你自己觀察下law:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
HAHA....深入淺出:smile_o01:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-17 02:54 PM 發表 查看引用來源

留意緊,留意緊,嘻嘻

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-17 02:50 PM 發表 查看引用來源你講多d你係點雙面呀?
我忙緊,夜d先傾:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆