上一頁下一頁
發新話題

真的有可以比老婆同其他人上床的男人嗎?

收藏  |  訂閱
883  278.4k

:smile_o06: 無下文?

老婆一路含阿威一路揸老婆對波,老婆叫阿威唔好太大力,我望住老婆幫阿威含竟然再次起頭!之前好少做完可以再起!含得幾含阿威話要爆老婆立即幫阿威打飛機,好快阿威射咗精老婆成手都係想去厠所洗手,返咗出去,我問阿威好唔好玩?阿威話好玩話我老婆外表咁C文估唔到吹起上嚟咁得!我話好玩就下次再玩過,我返房先,入到房老婆原來喺厠所冲緊涼,不過佢出返嚟竟然又起唔到機,我知我真係返唔到𨍭頭,係要有第二個人在場至可以做到,果晚我倆公婆抱住瞓,好耐都無試過咁恩愛!
過咗幾日我已經心急約阿威,阿威當然答應,果日叫老婆早D叫工人煮飯入房休息,未夠八點阿威就上到嚟,見老婆初初有D唔自然,唔係好想正面望阿威,我望到老婆個表情我竟然硬起上嚟!我急急叫阿威沖涼,我同老婆講好今晚主動D幫阿威含,唔好怕羞,我見到好興奮,老婆點點頭,入咗主人房沖涼,阿威出到嚟我同佢講叫佢做一次比我睇先,阿威問點解唔一齊上?我話我想睇住老婆比人攪多過一齊玩,阿威叫我試下唔好只係睇可以一齊先至好玩!我話睇下點先啦!待續

竟然有咁既夫婦,太性開放喇。
我絕對接受唔到我老婆同其他人搞。
但我接受到我搞其他人的老婆。

引用:
原帖由 MCC1979 於 2012-9-29 08:15 PM 發表 查看引用來源
竟然有咁既夫婦,太性開放喇。
我絕對接受唔到我老婆同其他人搞。
但我接受到我搞其他人的老婆。
我都係我老公面前同弟個男人係到搞野

引用:
原帖由 ajenny 於 2012-9-29 08:19 PM 發表 查看引用來源
我都係我老公面前同弟個男人係到搞野
0下?
:smile_22:

太頂癮喇。
你同第二個MAN搞野,你同你老公有咩條件?我意思系選擇第二個男人的條件。你地無理由個個男人都受,系咪?

我好明白你,邊個想個老婆比人插?但我上網睇過原來呢個行為係病態嘅一種,係要睇老婆比人攪至得到性興奮,所以之後果次我哋開始有錄影,第我可以自己睇住同老婆做,唔一定要搵人在場。

引用:
原帖由 MCC1979 於 2012-9-29 08:23 PM 發表 查看引用來源

0下?
:smile_22:

太頂癮喇。
你同第二個MAN搞野,你同你老公有咩條件?我意思系選擇第二個男人的條件。你地無理由個個男人都受,系咪?
就係換妻

我但係對換妻又無興趣

引用:
原帖由 ajenny 於 2012-9-29 08:25 PM 發表 查看引用來源
就係換妻
咁你老公咪一樣响你面前同第二條女搞?

好激!

引用:
原帖由 MCC1979 於 2012-9-29 08:27 PM 發表 查看引用來源

咁你老公咪一樣响你面前同第二條女搞?

好激!
係呀後來他入來同我地係同一房到做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆