上一頁下一頁
發新話題

遇上了高手﹐天下間竟認有不吃魚的貓﹖﹖﹖

收藏  |  訂閱
250  35.4k

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 01:29 AM 發表 查看引用來源

我之前有留過言的~
係無人理我之麻:smile_13: ﹐有留意過Dpost ,見到你講緊(小路)唔係女人﹐未再搭爹囉~﹗
....不如咁啦......叫版主查南聖手同韓小路係咪同一ip咪一清2楚囉....重要查埋你呀.....你都極有可能係南聖手呀

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 01:29 AM 發表 查看引用來源

我之前有留過言的~
係無人理我之麻:smile_13: ﹐有留意過Dpost ,見到你講緊(小路)唔係女人﹐未再搭爹囉~﹗
查ip好唔好呀.......南聖手....韓小路同你呀....出句聲啦

May be u r not his cup of tea!

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-8 02:06 AM 發表 查看引用來源

查ip好唔好呀.......南聖手....韓小路同你呀....出句聲啦
支持DC兄...............:smile_o12:

引用:
原帖由 韓小路 於 2011-10-7 10:15 PM 發表 查看引用來源

吃不到的葡萄是酸的﹐得不到的人是賤的~~

笑咗~﹗:smile_o11:
樓主~ 外在美不及內在美好...自己想想吧.....江山美人多的是..有心找一個智慧與美貌並重的女孩 不難阿.......

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-8 02:06 發表 查看引用來源

你估真係唔洗訓咩,2點幾仲係電腦面前廢up,

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-8 02:06 發表 查看引用來源

你估真係唔洗訓咩,2點幾仲係電腦面前廢up

嘩。成件事的真相?

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 07:30 AM 發表 查看引用來源

你估真係唔洗訓咩,2點幾仲係電腦面前廢up,

你睇你..一話查ip就淆底..你呢d死蠹...智商低就咪能學人玩分身啦

剛剛追完post,我覺得真真假假又唔係咁重要,當睇故事好了。
如果師兄堅持有證據就放上來,唔好pm,因為好多人都唔知咩事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆