上一頁下一頁
發新話題

我老婆點先可以令大家著火??#1 #4 #7 #22 #29 #45 #112 #165 #277 #366 #443

收藏  |  訂閱
519  121.5k

引用:
原帖由 深DBB 於 2011-7-10 09:35 PM 發表 查看引用來源

謝謝couple兄和阿嫂,為表支持couple兄努力既分享,
一於有勞couple兄打到手軟,我為阿嫂打到腳軟又點話 :smile_o09: :smile_o09:

加油
我為阿嫂打到腳軟又點話--->就憑你呢句,you got it

引用:
原帖由 818 於 2011-7-10 09:11 PM 發表 查看引用來源
couples兄:請問  我仲未收到相 ? 好心急
師兄,我收左成百個email,都唔知邊個打邊個
anyway 請睇#1

引用:
原帖由 AL 於 2011-7-10 08:20 PM 發表 查看引用來源
一次過係公司睇晒咁多篇咁精采的經歷
樓主跟太太的性生活真的多姿多彩, 對於一向墨守成規的我們值得
借鏡,,
有時少許的刺激感 + 新鮮感 的確會增長雙方的性趣 甚至將感情昇華至
更高階段
最吸引的都係幻想比4個 ...
我都有睇你個post架,好多關於sex 既野係要趁後生做同試,到左我地既年紀,有兒有女,要養妻活兒,就冇咁既膽量同時間玩咁多野啦

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 11:19 PM 發表 查看引用來源

我為阿嫂打到腳軟又點話--->就憑你呢句,you got it
萬分感謝couple兄和好阿嫂厚愛, 已覆e-mail作支持,敬請閱覽...

引用:
原帖由 深DBB 於 2011-7-11 12:04 AM 發表 查看引用來源

萬分感謝couple兄和好阿嫂厚愛, 已覆e-mail作支持,敬請閱覽...
睇到我唔只噴血,唔噴精都對好阿嫂和couple唔住 ---> 老婆好鬼死鐘意你呢句,真抵死:smile_47:

好想睇:smile_27:
可惜我唔係vip.....

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-11 12:12 AM 發表 查看引用來源

睇到我唔只噴血,唔噴精都對好阿嫂和couple唔住 ---> 老婆好鬼死鐘意你呢句,真抵死:smile_47:
對上一封有attachment的, 可能couple兄太多e-mail miss咗

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-11 12:12 AM 發表 查看引用來源

有幾鍾意呢,couple快摸摸睇下阿嫂濕咗未 係咪咁enjoy先:smile_o13:

引用:
原帖由 深DBB 於 2011-7-11 12:28 AM 發表 查看引用來源

對上一封有attachment的, 可能couple兄太多e-mail miss鰦
睇左啦,你地都好玩得丫,影多d相啦,趁青春留倩影呀~~~多謝晒!!!

引用:
原帖由 深DBB 於 2011-7-11 12:31 AM 發表 查看引用來源

有幾鍾意呢,couple快摸摸睇下阿嫂濕鰦未 係咪咁enjoy先:smile_o13:
老婆話唔可以再濕啦,今晚再黎驚明天返唔到工呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆