上一頁下一頁
發新話題

女友妹妹P1: 1, 2; P7: 3 ; P9: 4; P13,14: 5, 6; 18:7, 8; 24:9;28:10; 33:11.35:12

收藏  |  訂閱
595  1.1m

Ching, you are really a good guy wor!!!

Waiting for part 5!!!

part 5, come on:smile_04:

thanks for sharing

不錯........幾好....................

cummon... any part 5???

快啲出下part呀!!!!

唔通呀妹主動獻身:smile_38:

part 5

............

細妹係電話話請我食嘢, 我雖然驚喜但都冇特別放係心.

但過佐兩三日一個晏晝, 佢真係打我電話, 話晚上請我食日本嘢, 我特登同佢講: 咁唔請你家姐呀? 佢話, 家姐今晚返夜, 下次請佢啦. 佢又咁清楚佢家姐返夜嘅. 咁好啦. 有得食, !!

送佐女友返工, 就到旺角去匯合女友細妹….嗰晚, 係第一次同佢完全單獨食嘢. 原來佢都好傾得, 熟落佐咩都可以傾, 連佢以前同D男仔D嘢都傾佐一大餐我又亂吹一通搞到佢好開心, 係咁笑….或者當中又因為經過上次, 佢對我嘅信任已完全達到一個好高水平.  但當晚, 佢完全冇提過或者問醉酒嗰晚D嘢...

好開心好輕鬆一餐晚餐, 之後送佢返屋企. 佢都話, 今晚好開心. 最後仲講佐一句: 好羡慕家姐.

羡慕? 佢咩意思呢? 但我都特別放在心上……此自, 我地係MSN上邊都開始傾計

就咁樣, 之後多佐同細妹一齊食嘢, 大部分女友都知, D就只有我地兩個人. 我地兩個, 或者三個人一齊時間都比多佐…..女友都樂得有佢細妹陪我, 唔使我係佢返夜之後一個人咁悶. 仲話佢細妹嗰晚之後, 特別感激我, 讚賞我gentlemen...

就咁樣一兩個月吧, 有一晚, 女友突然好認真咁話同我商量一下. 原來佢細妹要讀D咩進修, 一星期有一, 兩晚要返我地附近一間學校. 佢話, 咁近我地, 而且我地又有一個書房, 好唔好俾佢個妹係我地呢度過夜, 佢就唔使咁夜趕返屋企, 第二朝早上返工又方便D.

我聽佐都呆一呆, 呆嘅原因係, 竟然呢個建議係我女友提出, 之前只聽過佢細妹講過話快要進修…..

我當時當然要同我女友講佐一D利弊, 其實當然係利多過弊啦. 你知, 我都係故意將說話講在前, 擔心佢地兩個有矛盾, 過多同我有矛盾.

但女友話, 佢地兩姊妹咁好感情, 唔會有問題, 如果有問題, 就會將我趕出門口就得啦! 仲開玩笑咁話, 有個細妹晚上睇實我, 佢就放心好多o

我就開玩笑話, 可能你個細妹會食佐我呢….我女友就狂笑: 佢先冇你咁色呀, 你想三人行? ………..難呀!!! 就順手一個cushion飛過嚟….然後狂笑.

女友咁開心嘅??

我自己諗, 真係唔知細妹留宿, 係唔係一個天大嘅好消息??

....

太忙....食lunch時間只能打咁多先...唔好意思...:smile_13:

繼續啦:smile_38:

引用:
原帖由 kkeyy 於 2011-6-8 02:47 PM 發表 查看引用來源
part 5

............

細妹係電話話請我食嘢, 我雖然驚喜但都冇特別放係心.

但過佐兩三日一個晏晝, 佢真係打我電話, 話晚上請我食日本嘢, 我特登同佢講: 咁唔請你家姐呀? 佢話, 家姐今晚返 ...
近水樓台.............:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆