上一頁下一頁
發新話題

~七~少年性事事件簿~Michelle part15已出 p1~不斷更新~

收藏  |  訂閱
3.0k  69.2k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-3-9 03:23 PM 發表 查看引用來源

今晚星期三呀嘛
Haha~~~~~明白:)

PK  黑哨  :smile_o02:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-9 08:31 AM 發表 查看引用來源
你重吹得快過吹水帖個邊~~勁!!

點會呢~~~

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-3-9 08:46 AM 發表 查看引用來源

馬只直~~~  你開到第幾個場呀?長開長有波~~~~
唔知:smile_o05: 一年跑幾多場?:smile_o01:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-3-9 08:54 AM 發表 查看引用來源

哈哈.. 你話羅馬個場波, 我話薩克達應該讓球主都照買.. 佢 win 夠 3:0

我個四場又真係中晒.. 正呀
:smile_o12::smile_o12:犀利~

引用:
原帖由 祖小姐 於 2011-3-9 10:50 AM 發表 查看引用來源
哈哈
等你下一PART:smile_15:
多謝  :smile_o05:

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-3-9 03:54 PM 發表 查看引用來源
PK  黑哨  :smile_o02:
我見你咁講, 第一時間去睇入球片段, 最後個球, 其實阿仙奴球員有觸及巴塞球員的膝頭, 問題係對方係有可能取到平衡,佢順勢踢埋而判十二碼.. 真係吹唔漲... 賺了智慧, 輸了風度

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-3-9 05:03 PM 發表 查看引用來源

我見你咁講, 第一時間去睇入球片段, 最後個球, 其實阿仙奴球員有觸及巴塞球員的膝頭, 問題係對方係有可能取到平衡,佢順勢踢埋而判十二碼.. 真係吹唔漲... 賺了智慧, 輸了風度
雲佩斯果球:smile_o08:   仲有好多 講唔哂   垃圾巴

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-3-9 05:04 PM 發表 查看引用來源
雲佩斯果球:smile_o08:   仲有好多 講唔哂   垃圾巴
就算重播片段睇唔到個球咩事, 但我睇報導都覺得個球證有冇必要咁俾張紅牌出黎... 好似比較荒謬

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-3-9 05:16 PM 發表 查看引用來源

就算重播片段睇唔到個球咩事, 但我睇報導都覺得個球證有冇必要咁俾張紅牌出黎... 好似比較荒謬
因為吹左仲射:smile_o08:     之前已有黃  所以2黃=1紅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆