上一頁下一頁
發新話題

同日本老闆扑part2 P.14part3 P.33/(相)戰衣P.1

收藏  |  訂閱
552  143.6k

引用:
原帖由 小西123 於 2011-1-26 01:37 PM 發表 查看引用來源
如果係我就磅水搞掂
唔磅水一定無得搞,除非真係在日本住就有機。:smile_o04:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-26 01:40 PM 發表 查看引用來源

唔磅水一定無得搞,除非真係在日本住就有機。:smile_o04:
錢財生外物姐......細佬開心咪得囉

引用:
原帖由 小西123 於 2011-1-26 01:37 PM 發表 查看引用來源
如果係我就磅水搞掂
但家陣韓國妹好過日本妹喇!(雖然好多韓妹好多整容),其實架妹好多都唔係好索架咋,只不過港人好日本菜唶…(食同 DEP 得都一窩蜂咁好)

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-26 10:47 AM 發表 查看引用來源

我問過佢地
佢地覺得做愛要兩個都high先算成功
佢地話做愛唔係為左射
係呀,日本女仔都係咁,會諗對方的感覺.
重會含緊時,望下你.
真係好正

引用:
原帖由 小西123 於 2011-1-26 01:41 PM 發表 查看引用來源
錢財生外物姐......細佬開心咪得囉
岩吖!但~最緊要安全:smile_o13:

引用:
原帖由 小西123 於 2011-1-26 12:41 PM 發表 查看引用來源
咁你有無試過日本貨呀:smile_47: :smile_47:
梗係有啦,但唔係全日本妹,只係部份.
但已經感覺到唔同.

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-26 01:44 PM 發表 查看引用來源

岩吖!但~最緊要安全:smile_o13:
咁咪帶袋囉

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-26 01:46 PM 發表 查看引用來源

梗係有啦,但唔係全日本妹,只係部份.
但已經感覺到唔同.
你就好啦屌過日本妹:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 小西123 於 2011-1-26 01:50 PM 發表 查看引用來源
你就好啦屌過日本妹:smile_47: :smile_47:
小西哥,試下係香港科水玩下囉,人一世物一世…係日本科水就貴好多架…:smile_o14:

引用:
原帖由 小西123 於 2011-1-26 01:50 PM 發表 查看引用來源
唔係純種日本女仔黎,只有4份1.
但同佢重,真係好唔同.主要係感覺.
香港的係比唔到.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆