上一頁下一頁
發新話題

我BF好想我畀個處人哋,重好想我第一次就畀人輪,我應該點呀? 姊妹請入

收藏  |  訂閱
303  16.4k

引用:
原帖由 xref228 於 2011-1-24 11:59 AM 發表 查看引用來源

咪傻啦..........
佢呃你架........
可能佢將你既第一次賣比人
醒下啦........
邊有男人鐘意戴綠帽架?
:smile_45:
"邊有男人鐘意戴綠帽架?"

有,大把,去四合院睇吓就知。
加上,點解AV界有咁多 cuckold 同NTR嘅主題呀?有市場呀嘛

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-24 11:02 AM 發表 查看引用來源

其實每個人或多或少都有啲M性或S性嗰喎,只係睇佢哋偏邊邊多啲,同埋浮現咗出嚟未嗟嘛。如果你搵到幾個pure neutral嘅話,我話你叻。如果照你咁講,咪個個都要做心理評估?...
其實所謂正常唔正常,同社會觀有着好大嘅關係。In my believe, 社會上其實好多人都係有心理問題,只係有冇發作,同係咪危害社會罷了。不過你地嘅性向係男、女,S、M,人、物,同任何其他人等冇乜關係,不過係咪真係真係冇得同社會align返?係natural born定後天心理影響?唔睇過醫生(或專家)係唔會知嘅!
依加經已証實癌症係有先天,自殺(十幾歲又好幾十歲都好)傾向嘅一大關鍵係0-6歲家庭心理發展等,好多野其實都可以分析同改善。
當然,關鍵係你地嘅心意,如果對其他人冇害,其實真係你地二小口子嘅事。
不過冇得join妳嘅計劃實在太可惜喇!!!!!!

引用:
原帖由 qpiqp 於 2011-1-24 12:30 PM 發表 查看引用來源

其實所謂正常唔正常,同社會觀有着好大嘅關係。In my believe, 社會上其實好多人都係有心理問題,只係有冇發作,同係咪危害社會罷了。不過你地嘅性向係男、女,S、M,人、物,同任何其他人等冇乜 ...
"其實所謂正常唔正常,同社會觀有着好大嘅關係。In my believe, 社會上其實好多人都係有心理問題,只係有冇發作,同係咪危害社會罷了。"

True, 同埋其實香港係一個好 controling 嘅社會。

"不過你地嘅性向係男、女,S、M,人、物,同任何其他人等冇乜關係,不過係咪真係真係冇得同社會align返?"

睇嚟BF重有好多嘢無教我。:smile_35:
點解一定要同社會align呢?

"係natural born定後天心理影響?"

重要咩?

"唔睇過醫生(或專家)係唔會知嘅!"

自己OK咪得羅,使嘜睇醫生呀?

"依加經已証實癌症係有先天,自殺(十幾歲又好幾十歲都好)傾向嘅一大關鍵係0-6歲家庭心理發展等,好多野其實都可以分析同改善。"

True

"當然,關鍵係你地嘅心意,如果對其他人冇害,其實真係你地二小口子嘅事。"

唔唔

"不過冇得join妳嘅計劃實在太可惜喇!!!!!!"

如果你係日本人,又咁Q同我報埋同一間學校咪得羅:smile_35:

唔洗感動, 我都係同道中人麻

學你咁講,係有人鍾意先會有市場

臭豆腐 榴槤都唔係人人鍾意食

點都好,決定權係響你兩個手,我諗其他人意見都係

反對多過支持 不過有一點我好反感

妓女 雞,下下拎出來講,唔通有人我的志願係做雞?

冇人需求,邊個會去做雞? 唔係走投無路 有幾多人係甘心做雞

凡事冇絕對,但甘心想做的人我估唔會多 ,好多人有佢地無奈的理由

一個賣笑,隨時通到危險,會染病的職業,點解要比你地唱到咁賤?

雞唔係偉大,但要比人話的係果班有女朋友有老婆仲要去叫雞的人

雞,係令社會少左風化案的重要成員 有雞,其他各行各業都會旺

深圳唔係有雞叫會有咁多人番去咩

靠自己搵錢,比去呃人更值得人尊重

啱啱食完飯

我都係第一次認識真係玩SM嘅人炸!!失覺哂!我都好有興趣了解多D唔同人嘅諗法,nice to meet you!
不過我自問頂唔順D太重口味嘅AV。。。試過睇唔夠30分鐘就有種想反胃嘅感覺,之後就冇再睇哩種AV喇
開初唔知以為你係喺香港,所以會好懷疑個男仔嘅動機。而家明白哂!

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-24 11:50 AM 發表 查看引用來源

你留咗個U,同埋無I,  應該係ohayou
但都唔係,事關我呢邊(講個時)經已晏晝啦
原來你在那邊,唔怪之得lu~~
新年你會回港嗎?

:smile_19:  樓主唔會同呢度D人見架啦,,,算把啦變面大師........

叫人諗清楚又想加入..犯左板規要殺頭架

網上世界 虛偽的人,由第一頁睇到而家真係大開眼界

文字姐,都咁假....識到真人點算,你要開心你BF的坦白

不過以你的智慧 唔洗我講你都睇到 搵日本仔好 真正冇手尾跟

pls check pm

引用:
原帖由 kevin03142009 於 2011-1-24 01:42 PM 發表 查看引用來源
唔洗感動, 我都係同道中人麻

學你咁講,係有人鍾意先會有市場

臭豆腐 榴槤都唔係人人鍾意食

點都好,決定權係響你兩個手,我諗其他人意見都係

反對多過支持 不過有一點我好反感

妓女 雞,下下拎出來講,唔 ...
"唔洗感動, 我都係同道中人麻"

同道中人?你都係M係男仔?

"妓女 雞,下下拎出來講"

唔好再叫佢地做雞啦,妓女就妓女點解要叫佢地做雞嗟?

"唔通有人我的志願係做雞"

其實係日本有好多女仔嘅志願係做妓女架。對佢哋嚟講,妓女唔係咩嘢低級嘅行業,佢哋有好多都引以為傲,但香港就...
無法,唔同社會有唔同嘅controling嘅態度。香港同好多其他國家都把妓女扁得好低,咁樣其實好傷佢哋架,佢哋都係人嚟架嘛。
但當然,日本係另一個極端。

引用:
原帖由 qpiqp 於 2011-1-24 01:45 PM 發表 查看引用來源
啱啱食完飯

我都係第一次認識真係玩SM嘅人炸!!失覺哂!我都好有興趣了解多D唔同人嘅諗法,nice to meet you!
不過我自問頂唔順D太重口味嘅AV。。。試過睇唔夠30分鐘就有種想反 ...
"我都係第一次認識真係玩SM嘅人炸!!失覺哂!"

我同BF唔玩SM架:smile_27:  M系同S系同玩SM係兩樣嘢嚟架。

"開初唔知以為你係喺香港,所以會好懷疑個男仔嘅動機。而家明白哂!"

我宜家唔係香港,但我BF係香港人嚟架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆