上一頁下一頁
發新話題

阿Sir....制服誘惑....嗎?! (奉上肉照@P.22=P)

收藏  |  訂閱
480  102.4k

引用:
原帖由 Searchingsp 於 2011-1-13 01:11 PM 發表 查看引用來源

我公司都好細GA:smile_13:
咁多唔多人先?

引用:
原帖由 polarland_2008 於 2011-1-13 02:22 PM 發表 查看引用來源
我有公司的話,一定請妳做秘書

承蒙C hing錯愛啦

引用:
原帖由 alcar 於 2011-1-14 01:55 AM 發表 查看引用來源
仲有咩特別口味架先妳?
西裝~Professional人士都正架

引用:
原帖由 damon12 於 2011-1-14 03:24 PM 發表 查看引用來源
細公司玩係應該方便D既,不過IN人都有得食就刺激囉,哈哈
話時話我都對OL LOOK有D制服情意結,好彩我本身都係紀律部隊者
好多人都好似樓主咁對我地有D情意結,所以真係有少少著數既有時
至於享受定需要,我覺得睇你餓左 ...
C Hing~我buy你講d野:smile_o12: ....
有冇得pm話我知係咩紀律部隊....純粹八卦:smile_o01:

:smile_o12: 十卜故事吸引:smile_o01:

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-1-15 12:06 AM 發表 查看引用來源

C Hing~我buy你講d野:smile_o12: ....
有冇得pm話我知係咩紀律部隊....純粹八卦:smile_o01:
樓主係咪想出trip去人地宿舍果頭呢!?

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-1-15 12:01 AM 發表 查看引用來源

西裝~Professional人士都正架
我日日都著老西... 星期六日除外... 哈哈!

引用:
原帖由 hugecanon 於 2011-1-14 03:44 PM 發表 查看引用來源
你係咪做event?? 我公司都係搞event ro~~~有機會“合作”“合作”~:smile_47:
C Hing 你係event planner?:smile_14:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-15 12:06 AM 發表 查看引用來源
:smile_o12: 十卜故事吸引:smile_o01:
Thanks Sexy Sis:smile_o05:

引用:
原帖由 chiukk999 於 2011-1-15 12:07 AM 發表 查看引用來源

樓主係咪想出trip去人地宿舍果頭呢!?
宿舍邊度係咁易去ar...?:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆