上一頁下一頁
發新話題

CA 4月9日 (六) 超值光豬淫k團

收藏  |  訂閱
915  47.6k

引用:
原帖由 whwhfun 於 2011-1-6 11:38 AM 發表

聴落真係幾好玩, ca我都去過好多場, 呢個場我都去過一次, 但嗰次真係簡唔落, 可能我又7點半左右先到啦, 其實真係講好玩同service, 囡就一定冇cp多同正, 但都有好嘢既, 所以一定要識人留反d好嘢, 唔係就真係 ...
師兄說話很中肯!交得過!!

田長可能忍唔到咁耐嘅!!:smile_o01: :smile_o01:

不過我人在東莞,差不多日日(閒日)都是唱 K 時啦!!

下個禮拜可能又有 2 個 派對!!

唔係要幫田長打ad, 但咁嘅價錢,收返啲乜野貨,公道啲!好似我尋晚同一位師兄講一樣,個個禮拜自已一支弓去唱都係咁啦!!!想點吖!!!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-1-6 11:46 AM 發表 查看引用來源

田長可能忍唔到咁耐嘅!!:smile_o01: :smile_o01:

唔係要幫田長打ad, 但咁嘅 ...
咁一定係計埋價錢啦, 呢個場唔係識人留定囡, 我諗食用指數真係唔知有冇2成, 呵呵, 所以真係要講一聲, 田長好嘢~~:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2011-1-6 11:51 AM 發表 查看引用來源

咁一定係計埋價錢啦, 呢個場唔係識人留定囡, 我諗食用指數真係唔知有冇2成, 呵呵, 所以真係要講一聲, 田長好№~~:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
:smile_13::smile_13::smile_13:
你開番團囉

引用:
原帖由 練習 於 2011-1-6 12:26 PM 發表 查看引用來源

:smile_13::smile_13::smile_13:
你開番團囉
c兄你開囉, 我淨係識玩aa制, 我都飲唔多, 田長呢個田飲酒就真係抵既~~:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-1-6 11:46 AM 發表 查看引用來源

唔係要幫田長打ad, 但咁嘅 ...
多謝坐大巴去CA報告!!!

引用:
原帖由 whwhfun 於 2011-1-6 12:37 PM 發表 查看引用來源

c兄你開囉, 我淨係識玩aa制, 我都飲唔多, 田長呢個田飲酒就真係抵既~~:smile_o12: :smile_o12:
:smile_13::smile_13:
乜我地以前唔係aa既咩

引用:
原帖由 95859727 於 2011-1-6 01:06 PM 發表

多謝坐大巴去CA報告!!!
師兄,好野,你今日先登記就知道係坐大巴嗱!:smile_o12:

果然有讀書!

But, sorry, 小弟唔係坐大巴㗎!!

而且坐大巴好吖!好似旅行田嘛!!!睇吓風景,吹返倆咀!!!

我相信好多師兄都坐得起甚至自已包部中港棍頭車呀!係海港城買個 LB先上車直去 CA!爽!!!:smile_o13: :smile_o13: 有無咁嘅需要啫!!

食飯,真功夫一餐,鐵板燒完先去 K 都得!羊毛出自羊身上啫!!:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2011-1-6 12:37 PM 發表

AA制,好吖,fair enough.

但包唔包係 K 房入面又叫飯又叫湯,仲有四頭吉品鮑先?!:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 練習 於 2011-1-6 01:14 PM 發表

乜我地以前唔係aa既咩
倆位師兄有啲野喎!!!

:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 練習 於 2011-1-6 01:14 PM 發表 查看引用來源

乜我地以前唔係aa既咩
你係冰位c兄呀, 係唔係2千仔呢~~:smile_o05: :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆