上一頁下一頁
發新話題

bye bye >3< ※● 小妹真係好鐘意 DIY ● ※ p1, 3, 11, 42 ,99

收藏  |  訂閱
2.0k  113.6k

引用:
原帖由 10341035 於 2010-10-14 04:27 PM 發表 查看引用來源

打多D~打多D~~~~~~~~~~
我打字唔快呀... 同埋NOTEBOOK唔就手XDD

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-14 04:28 PM 發表 查看引用來源

你唔係話係我後面咩?? 應該睇到架:smile_30:
NOTEBOOK 方便 D 呀...
我岩岩行左去廁所啦~而且望住你夠啦,點會留意到係NOTEBOOK定係 咩WOR,係唔係先

引用:
原帖由 herboyisme 於 2010-10-14 04:28 PM 發表 查看引用來源

我都係係某U圖書館喎
你唔會起我隔離掛
你試下掃下你隔離果個咪會知囉~:smile_43:

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-14 04:29 PM 發表 查看引用來源

我打字唔快呀... 同埋NOTEBOOK唔就手XDD
打多D 就會快架啦~不過真既NOTEBOOK真係好唔就手,成日都禁錯

引用:
原帖由 10341035 於 2010-10-14 04:31 PM 發表 查看引用來源

你試下掃下你隔離果個咪會知囉~:smile_43:
:smile_27: :smile_14: :smile_51: :smile_o10: :smile_o11:

引用:
原帖由 10341035 於 2010-10-14 04:28 PM 發表 查看引用來源

發生係你身上定係你睇到既先??
我暫時未有機會睇真人SHOW!!
係我自己既經驗~
又會提到朋友A~HAHA

引用:
原帖由 herboyisme 於 2010-10-14 04:28 PM 發表 查看引用來源

我都係係某U圖書館喎
你唔會起我隔離掛
你地個個都O係我隔離架~早知唔洗打啦~XDDDDD

引用:
原帖由 10341035 於 2010-10-14 04:29 PM 發表 查看引用來源

我岩岩行左去廁所啦~而且望住你夠啦,點會留意到係NOTEBOOK定係 咩WOR,係唔係先
行過我身邊去廁所做咩唔HI我呀... XDD

引用:
原帖由 herboyisme 於 2010-10-14 04:33 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: :smile_14: :smile_51: :smile_o10: :smile_o11:
你附近有無D 靚女OR 靚仔呀??

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-14 04:34 PM 發表 查看引用來源

我暫時未有機會睇真人SHOW!!
係我自己既經驗~
又會提到朋友A~HAHA
你依加空堂定係PREPARE緊 MID TERM 呀??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆