上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  44.8k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 11:14 AM 發表 查看引用來源

小...咁係果2個鐘之外都要同個客聯絡下架...下話?:smile_o01: 等我試下一直唔上去會唔會有日搵我先:smile_o01:
如佢夠客是不會找你的..除非5夠QUOTA..還有佢地好小主動CALL客人的..你要記住...你第一次見佢時你的身份係客..就以後刀係客:smile_13:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 11:23 AM 發表 查看引用來源

有雞會~~if and only if 無客人囉~:smile_o01:
我細佬會頂唔順...:smile_o03: 我前晚去已經去到唔車鳩佢就冇咩feel呢個地步:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 11:20 AM 發表 查看引用來源

咁最後點?:smile_o04:大魚都係魚仔養大既姐...:smile_o01:
我有少少吳同你.佢有當過我係條大魚..佢有主動叫我上佢家吃飯....

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 11:24 AM 發表 查看引用來源

如佢夠客是不會找你的..除非5夠QUOTA..還有佢地好小主動CALL客人的..你要記住...你第一次見佢時你的身份係客..就以後刀係客:smile_13:
oh my god~~:smile_o08:   

一世要係雞蟲添~~:smile_o03:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 11:29 AM 發表 查看引用來源

我有少少吳同你.佢有當過我係條大魚..佢有主動叫我上佢家吃飯....
你等我大多幾年睇下呀嗱...:smile_o01:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 11:29 AM 發表 查看引用來源

不過就最巧買dd手信上去咁囉~~:smile_o06:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 11:24 AM 發表 查看引用來源

咁如果我話你知第1次見我身份係路人甲...路過既...會唔會有轉機:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 11:31 AM 發表 查看引用來源

杜雷滋...岡品...咩都買齊上去:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 11:31 AM 發表 查看引用來源

我有呀:smile_o05: 我買左半打袋上去 :smile_46:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 11:31 AM 發表 查看引用來源

咁如果我話你知第1次見我身份係路人甲...路過既...會唔會有轉機:smile_o01:
"路邊雞":smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆