上一頁下一頁
發新話題

沉船了...(13/7/2010更新)

收藏  |  訂閱
274  25.2k

推一下:smile_o12:

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-13 06:56 PM 發表
有矛落左莊既企:smile_13:
.有↓↓↓↓:smile_44:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

回覆 177# 的帖子

佢無妳個位面咁尖額頭咁高人中咁長,OK!

講返主題,hotsuma睇黎你唔係真係咁鐘意佢,如果唔係點可以而加重可以忍受佢重日日被人XX. 如果妳真係鐘意佢,建議你即刻表示誠意羅, say, RMB 一皮cash俾佢,叫佢唔好做來深圳.同時當面講清楚你想點樣照顧幫忙佢,e.g. 一個月比佢幾多cash(屋唔洗租太貴,佢地唔會太mind, 佢地通常比較在乎cash).記住你唔係包佢,係邦忙佢,所以唔洗用佢而加溫幾多作標準.如果佢肯,就好啦.如果唔肯,就算啦,表示佢真係接受唔倒你(其實大陸良家婦女比較再乎你對佢同對佢家人好唔好,同埋你會唔會同佢結婚.平平淡淡過日子.你有無好多錢同係唔係好靚仔唔係咁重要.除非你樣真係太衰性格太差,如果唔係好女仔都會跟你).

人生沒有幾次碰到真愛.唔好錯過.但因為佢出身歡場,你要有心理準備,將整件事當買六合彩.贏左開心,輸左就算.你後生,錢無左可以再溫,所以應該去馬.祝你好運!

引用:
原帖由 胆小鬼 於 2010-7-13 08:05 PM 發表
佢無妳個位面咁尖額頭咁高人中咁長,OK!

講返主題,hotsuma睇黎你唔係真係咁鐘意佢,如果唔係點可以而加重可以忍受佢重日日被人XX. 如果妳真係鐘意佢,建議你即刻表示誠意羅, say, RMB 一皮cash俾佢,叫佢唔好做來深圳 ...
咁呀.....

對比哩兩個囉:smile_13: .....或者.....貼張相比禾欣賞下吖

回覆 184# 的帖子

Ok la,其實係上海好易碰到咁既樣.我想貼張側背面既(正面就唔好囉).但唔識點貼.

引用:
原帖由 ctraymond 於 2010-7-10 12:37 PM 發表 查看引用來源
我都同個正骨妹行個,每個月比三仟,租屋雜費我比,
後來我叫去唔好做薗,因為做正骨時間好難遷就,
佢地多數星期六,日最忙,我就最得閒,佢叫我一個月比六仟就唔做
真無奈,都唔知點
個人意見:
你就俾6千叫佢唔好做,然後請個假full-time係上面陪佢一倆個星期.咁樣妳可以真正了解佢既為人(e.g. 係唔係日日行街買野打牌上QQ,仰或日日買送返屋企煮飯你食).得出既結論,你應該可以決定叫佢再返返工,定係娶左養佢,定係飛左佢.

引用:
原帖由 boiler-king 於 2010-7-13 03:23 PM 發表 查看引用來源
c-hing i am 43 now, just like u i met and now have a girl in mainland , although i earn 10 times than you but still found it very very hard to satisfy her financial need, if you can't buy her need , f ...
Are you kidding me! You made 150K a month and still can't satisfy her financially. How much you spend on her? 1%, 10%, or 100% of 150K? Fxxx me, is she a movie star?

做人嗎?  想做就做最緊要無悔

UA can help you hahahaha

引用:
原帖由 胆小鬼 於 2010-7-13 08:21 PM 發表
Ok la,其實係上海好易碰到咁既樣.我想貼張側背面既(正面就唔好囉).但唔識點貼.
好易學

去睇下就明架喇

http://www28.188channel.com/viewthread.php?tid=737242&extra=page%3D1

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆