上一頁下一頁
發新話題

我係最淫既新娘.........? (updated)

收藏  |  訂閱
255  75.8k

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-4-1 11:29 PM 發表

我愛佢點解要離婚.........?
我同ex 之間係無愛
呢度咁多人結左婚都去偷食
點解我係女仔, 偷食就會比人鬧?:smile_27:
鬼叫你偷食偷到返屋企咩 淫賤小新娘

香港女士真係多得你唔小..個朵又臭多兩錢重

有邊個要返大陸做野既敢係香港娶女人

你愛你老公就請你離開你老公吧。
離婚吧!
你做不到,不是因為你愛他,
只是因為你依賴他,依賴他給你的一切。
你無想過他知道後的心痛嗎?
我知道寂寞是難受的。
任何人也有性的需要。
但你可以那麼多時間追求性,
這一切不是你老公給你的嗎?
給你小奶奶的生活,愛你的生活。
怕寂寞就去工作,要性咩就去買性用具。
和跟你老公說你要更多,要你好淫。你好需要就好。

不要再給借口自己越軌了。傻妹

我有同感係呢度D人上引版又話人玩得點衰又話人點對吾住老公﹐但偏偏 仔出post就話人吾夠料。女出就死追。

之但係﹐樓主吾好怪我直接 -- 要找SP成街都係狗公。你個EX﹐ 真係世紀賤男﹐又要飛你﹐又要食你﹐重要協吾用套。搞出人命點先﹐擺明有事就吾理你﹐樓主係正宗性奴 -- 我成日都話自己開心就得﹐但係都要考慮出事可否承受。

樓主話愛老公。。。不如跟埋上大6喇

你屋企好大嗎??

引用:
原帖由 wingmanli1 於 2-4-2010 19:38 發表
你愛你老公就請你離開你老公吧。
離婚吧!
你做不到,不是因為你愛他,
只是因為你依賴他,依賴他給你的一切。
你無想過他知道後的心痛嗎?
我知道寂寞是難受的。
任何人也有性的需要。
但你可以那麼多時間追 ...
c hing 全對!
你手寫我心!
樓主話好愛佢老公d錢
爰基建于,佢老公嘅事業,咁,同2奶有咩分別

其實唔係唔俾你去玩~~~有D人係對性有強烈既需求感....所以先至會不忠~~~
我諗E度既人禁大反應~~~係你玩到唔做安全措施~~~仲要玩到自己屋企~~~
E D係對你老公既一種侮辱~~~而e個版係講sex~~偷食間唔中係冇咩野(對某d人黎講)~~~不過做出黎都要尊重人law....你晌出面偷食~~~d人會同情你老公滿足唔到你...又或者你一時心急未玩夠就結左婚~~~但你玩到返自己"老公"屋企~~~
e個就唔係道德既問題...而係人格既問題~~~你連最基本尊重人既行為都冇~~~
我諗你要由幼稚園再讀起..............

難為一個男人起內地辛辛苦苦工作為頭家
點知就縱樓主慾養樓主惡益埋個契家佬
呢d叫咩愛情...

我都想識下你呢d淫女,主動叫個ex上黎食蝦條,同隻雞冇分別:smile_44:
男人用下面諗野就聽得多,女人用鮑魚控制大腦都有,你老公頂綠帽真係戴得甘,不知所謂:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 herboyisme 於 3-4-2010 04:50 發表
難為一個男人起內地辛辛苦苦工作為頭家
點知就縱樓主慾養樓主惡益埋個契家佬
呢d叫咩愛情...
好男人,冇女愛咖!
男人吾壞,女人吾愛。果然係真嘅!

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-3-29 09:45 PM 發表 查看引用來源
我老公其實係好正經既人,同佢搞次次都係全普通既男上女下
但係我ex 就會想同我試好多野,同埋佢越黎越開,會上佢度睇佢download 既AV 試下d 體位
有好多都無同老公試過
:smile_13: :smile_13:

我覺得樓主一d都無錯喎,而且絕對支持樓主。講反我地男人既心態,有d男人,結左婚,點解間中重會出去偷食??原因就係貪新鮮同埋可能係性方便有d野,sp或者其他女人會幫你做,而老婆或者女朋友係永遠係唔會幫你。樓主呢個case,就同以上我所講既野一模一樣,只不過性別唔同左者。重有,樓主而家先至係24歲,老公又唔係成日係屋企,講得俗d,真係好似大婆等咁,你話唔孟有鬼囉。重有,樓住個老公,已經3x歲,步入中年,你話keep得好,有運動,咁重好d,如果係日久失修,機能開始衰退,咁就重慘,歲月不饒人,有時真係唔到你認叻,樓主同個ex做,後生仔,夠衝勁,一比之下,個感覺簡直就係兩回事,況且樓主更加提到,自己老公做愛方便無乜花式,無乜驚喜,呢樣更加係致命傷,樓主無須自責,綜合以上既points來講,樓主咁做,係正常既表現,就正如男人走去逢場作興一樣,不過,樓主始終係有夫之婦,除非真係諗住同老公爆鑊,否則同ex係行事上就要小心d,以免露出破綻,因為呢d野,有時始終係當局者迷,最後,祝樓主性生活愉快,快快樂樂享受人生。

p。s。之前我都食過3個人妻,其中一個,佢既遭遇同樓主差不多,我地係網上認識,佢老公成日掛住炒股票,緊張d股票重多過扑野。我試過同呢個人妻去韓國5日4夜,大家做足5日,樓主可以考慮下呢個方案,起碼出左香港,爆鑊機會又會小d。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆