上一頁下一頁
發新話題

我空虛,我寂寞!!我做錯事…(無咩sex嘢)

收藏  |  訂閱
293  21.5k

係啊!其實想去九寨溝,但又要坐飛機!已經累到唔想郁,頭先都係room service喳!唉!又夠鐘接佢,去到邊間酒店都要做美容,好彩唔使錢,唔係實爆廠!

引用:
原帖由 midmidmid 於 12/3/2010 23:02 發表 查看引用來源
係啊!其實想去九寨溝,但又要坐飛機!已經累到唔想郁,頭先都係room service喳!唉!又夠鐘接佢,去到邊間酒店都要做美容,好彩唔使錢,唔係實爆廠!

駛唔駛做咁密ar...我真係唔夠膽係上面俾人掂塊面, 仲要做兩日, 唔谷暗瘡就假lor

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-12 11:02 PM 發表 查看引用來源

唔怪得咁得閒:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:

brother, u r a really good guy :smile_o12:

引用:
原帖由 armstrongsolov 於 2010-3-13 01:09 發表 查看引用來源
brother, u r a really good guy :smile_o12:
多謝支持...thx

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-13 12:44 PM 發表 查看引用來源
多謝支持...thx
聽日返?

引用:
原帖由 midmidmid 於 13/3/2010 12:44 發表 查看引用來源
多謝支持...thx
訓醒啦? 今日行程係點?

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-13 13:00 發表 查看引用來源

聽日返?
係啊!!!下午1700左右深圳...

引用:
原帖由 SA女 於 2010-3-13 13:02 發表 查看引用來源

訓醒啦? 今日行程係點?
可能同佢喺春熙路行下街,返酒店做spa...出去食下嘢...不過我成都唔係好熟路,尋晚佢同bobo正面交鋒....

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-13 01:11 PM 發表 查看引用來源
可能同佢喺春熙路行下街,返酒店做spa...出去食下嘢...不過我成都唔係好熟路,尋晚佢同bobo正面交鋒....
按摩...正:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆