上一頁下一頁
發新話題

星期六同男朋友仔... (加新相 #1)

收藏  |  訂閱
326  52.7k

寫得好好, 加油:smile_o12:

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-10-15 10:49 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 如果佢鍾意男人, 你仲驚啦...

始終都係 "咸濕仔" 好 ....
我會教佢做男人風流唔緊要,只緊要唔好下流:smile_o01:

引用:
原帖由 流金上 於 2009-10-15 10:39 發表 查看引用來源

一早起身 就有長腿睇 :smile_o12: :smile_o12:
推薦下 個 post, 遲0的upload 0的相...

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-10-15 10:58 發表 查看引用來源

我會教佢做男人風流唔緊要,只緊要唔好下流:smile_o01:
無錯... 我好認同... 最緊要真係呢樣...

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-10-15 11:05 AM 發表 查看引用來源

無錯... 我好認同... 最緊要真係呢樣...  
正如佢唔好後悔佢做過既事就得:smile_o06:

新相好正喎,黑絲小野貓~

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-10-14 05:03 PM 發表 查看引用來源

開頭個次只不過係大家都猴禽0者, 其實都有架, 我係比較易濕gei, 所以少少foreplay已經 okay ...

唔帶套都唔係第一次, 只不過唔想唔係安全期個時唔用套0者...
咁又係, 咁易濕, 都係趁新鮮拿拿聲好

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-10-14 05:06 PM 發表 查看引用來源

高跟鞋以前我真係唔會著架, 不過同左而家呢個男朋友仔一齊之後, 先會著高跟鞋...

而家都慣左啦, 唔會點仆啦... 期實, 我著平底都係會仆架... 哈哈 !!!!
你好叻女呀

黑仔上黎, 著拖鞋都會仆...........:smile_35:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-10-15 11:13 發表 查看引用來源

正如佢唔好後悔佢做過既事就得:smile_o06:
我已前個個男朋友就係下流型... 唉...

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-15 11:44 發表 查看引用來源

你好叻女呀

黑仔上黎, 著拖鞋都會仆...........:smile_35:
我就未可以著住黎追巴士, 有0的叻既可以著住黎追車... 個0的仲叻啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆