上一頁下一頁
發新話題

2月10日 天字HK團年飯局~~(*天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
765  31.1k

引用:
原帖由 chungleongkwok 於 2009-11-3 05:19 PM 發表 查看引用來源

Or condum everythere?:smile_o04:
唔使驚....都冇用:smile_13:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-11-3 06:15 PM 發表 查看引用來源

你張床要消消毒lu:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:
你張梳化都要喇:smile_30: ...............................................................................

(講笑0者)

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-11-3 06:17 PM 發表 查看引用來源

天兄話有收拾woo.......,有冇兄弟信呢?:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
(可能係全部掃左去床下底):smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:
好似力古力古新年財呀梁永琪咁.....:smile_30:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-11-3 03:45 PM 發表 查看引用來源
好搞笑!!

http://www.youtube.com/watch?v=RUJ_DMjZ4gc&feature=player_embedded#
個鬼老心口好多毛,有D似啊天,....啊天個晚會唔會督錯洞呢??

引用:
原帖由 garygary2518 於 2009-11-2 11:24 PM 發表 查看引用來源

我都好想知喎   阿天食到女 @@
啊天食到女,好出奇咩,係咁架啦

引用:
原帖由 S↗杰 於 2009-11-2 11:29 PM 發表 查看引用來源
有冇多D details??
有,..c9仔初初入房其實是拒絕的,不能說吊就馬上吊,見到啊天碌野動L  , 又黑又幼又短,c9說:是不是假的.動L......c9可憐啊天,所以比佢吊囉:smile_40:

c9 仔  其實都幾可憐:smile_42:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-11-3 08:36 PM 發表 查看引用來源
個鬼老心口好多毛,有D似啊天,....啊天個晚會唔會督錯洞呢??
會都唔出奇

阿天有嘢吃!!!!:smile_40: 可歌可泣:smile_30:

唔去點都support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆