上一頁下一頁
發新話題

至腩憎按正骨唔比小費(或比小小小費)技C

收藏  |  訂閱
292  20.5k

引用:
原帖由 菜烏 於 2009-8-27 05:33 PM 發表 查看引用來源
技師辛苦工資低
原來責任係客人到
:smile_41: :smile_41:
啲服務員工資仲低
師兄係咪見佢行過醒佢廿蚊
:smile_34: :smile_34:
去洗錢都要諗埋人有無錢洗
:smile_30: :smile_30:
我懷疑樓主就係技師
...

甘咪即係衰西:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 htl 於 2009-8-27 07:33 PM 發表 查看引用來源
mug 7 野道理呀!!! 按得唔好都要俾tips 呀!!
知唔知o羊叫tips 呀!! 即係打賞呀, 按得好, 鼓勵你, 按得差, 1毫都唔俾!!
技C 唔鍾意可以唔做, 無人用槍指住拒!!

仲有, 我係窮鬼, 但就係鍾意去大場充 ...
支持一毫都咪撚比,毛就有條比衰西穿鼻:smile_03: :smile_03:

我地鍾撚意去大場做阿爺,就係唔七做羊牯:smile_o01: :smile_o01:

c hing....你係唔係技師呀????

骨場 d 技師以後.......靠晒你喇....妖....最小都比5舊啦...dont crazy

引用:
原帖由 fat-tiger 於 2009-8-26 11:02 PM 發表 查看引用來源
你按開個D日式推JJ技C就有10蚊一個鐘, 普通中泰式正骨就4或5蚊.
全深圳你查過晒? 你憑乜可以一口咬定其他地方按中式唔可以係10蚊一個鐘?

咁又唔好屌人屌得咁大力住,師兄。我係長安揼開,初頭真係唔知要俾貼士,幸得各位師兄教路先知。
俾你一棍咁打埋我幾舒服。我覺得深圳骨場唔o岩,明碼實價,大家唔駛煩。

我唔比小費!:smile_o11:

引用:
原帖由 joekuk 於 2009-8-27 11:44 AM 發表 查看引用來源
屌你啦Fat-tiger~弱智無所謂, 但係唔好周圍同人講, 真係笑能死人.

“”深圳骨場技C每按一个鐘先可以實收$4, 實際的收入是tips, 所以tips是一定要比
””, 你仆街啦, 咁大個人人講咩就信, 先唔同你講$4的可信 ...
屌得禁大力,好痛呀,雖然系肥老虎,都錫著來屌嘛!

引用:
原帖由 龍之忍者 於 2009-8-27 05:35 PM 發表 查看引用來源
你呢個比例唔係好啱:smile_39: ,好明顯係兩樣野唻:smile_30: ;你唔只係同我講緊,係同所有比過TIPS嘅C-HING講緊:smile_30:
人地都要做好多事前功夫先可以比倒服務你架!只係過唔係長時間對住你o者! 其實ching你明唔明白TIPS係乜意思呢?

貼士我絕大部份時間比得多過你
但你既所謂論點就不知所謂

最大謬誤係:
啲骨女返工做野, 應該係佢老細--骨場老闆出糧畀佢, 而唔係掉轉頭個老細想盡辦法呃埋佢果份
亦唔係靠搲去骨場揼骨既客既貼士, 我地香港人自己最衰咗個頭, 但唔好將件事掉轉黎講 :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆