上一頁下一頁
發新話題

見完QQ女後佢話我質素低劣,影衰晒D香港人!Ching請評下理 (更新2-P.21#307加QQ女相)

收藏  |  訂閱
362  42.9k

引用:
原帖由 reachtop 於 2009-8-24 09:52 PM 發表 查看引用來源
如果見面就比$500先,好多野都唔同,可能有得吃了.
因為佢一路擔心無錢.
我相信. 如果佢一出來先借左比人先, 根住講叫人陪下佢唔好甘早走, 人地多數都肯, D 面色也絕不會甘黑. 之後佢會看感覺而付出多少免費野比你. 我試過, 對方係K女, 借過一次比佢沒有要求, 之後仆親都唔收. 係比都唔收. 當然唔係個個K女都有雷, 你信味借咯, 而且我當時甘做沒有想過佢會以後比我免費食, 我只講笑話我好寂寞想有野仆, 佢真係來陪我唔肯收錢, 而且後來都唔收. 當然我也冇甘衰次次都叫佢.

錯!錯!錯!你最錯係應該即時同佢講:大姨媽黎左唔緊要,可以玩口爆,又可以玩乳交漆。
迫佢埋死角,睇佢交唔交!?:smile_38:

回覆 1# 的帖子

大陸啲女係噤架!我想你應該玩番佢一次

唔寫得d錢就唔好出來玩女,留在家中打飛機啦,照下塊鏡睇下你自己有幾靚仔先啦.傻仔.

引用:
原帖由 Rickydog 於 2009-8-25 02:04 PM 發表 查看引用來源

我重申一次,那是我朋友,不是我,我都睇吾過眼他所作所為:smile_39: 而佢又要同我死撐,所以我幫佢寫出來的,給大家評理。如果我老作那個朋友其實就是我,保佑我以後溝吾到女  
有咁Baby既朋友,要絕交啦!:smile_39:

引用:
原帖由 raymond88 於 2009-8-24 08:10 PM 發表
搵個援交妹陪玩每粒鐘200
人地陪你成日五舊水都唔肯比
玩? 玩乜七呀? 全程冷淡呀!
成班港女觀音兵,  插人地有理智嘅係電車男.

This is the deal between you and the qq...you're the boss and you'd make the final decision!!!:smile_38:

歡場女仔

你有什麼期望

引用:
原帖由 Rickydog 於 2009-8-25 02:04 PM 發表 查看引用來源

我重申一次,那是我朋友,不是我,我都睇吾過眼他所作所為:smile_39: 而佢又要同我死撐,所以我幫佢寫出來的,給大家評理。如果我老作那個朋友其實就是我,保佑我以後溝吾到女  
你可以將這件事用自己的想法及評論出來,睇下有無師兄插你就知!

引用:
原帖由 Rickydog 於 2009-8-24 07:32 PM 發表 查看引用來源
以下是我朋友的遭遇,請各位Ching評下理:

我最近在QQ(不是在K)識左過在CP的K做媽咪助理的QQ女,傾了幾星期然後約她到深圳玩了一天,她去玩時的態度比較冷淡,最後我冇食到佢但也紿了她百元多元當車錢。我自已吾食煙,也 ...

但我最後基於以下原因所以一個仙也沒有給她:

1. 上次去深圳玩了一天也沒有比錢,今次沒理由要給陪玩費
2. 她現時冇野做,出來有人陪佢玩她根本沒有損失,重有免費餐食添
3. 她朋友的老公好大機會當日要回來,根本她好有可能就要自已比錢出去祖房住一晚,而加有免費房住已經有着數
4. 又吾比我食,我點都未點過佢,全程任何身體接觸包括手,腰,腳和頭也沒有,如同和初相識的同事行街一樣
5. 上次見面冇食煙,今次就食了幾枝,我最討厭其他人係我面前食煙
6. 她全程態度冷淡,第二朝重一粒聲都冇出,如果佢熱情D,比到女友feel我,我一定會比2至3百佢,就算冇食
7. 上次去深圳玩所有費用約6百元已經全部由我比哂
8. 今次兩天兩人玩樂費共用約5百元,包括車費(她已經在深圳住,不需要坐火車由CP來),食飯,飲野,唱K和酒店,也是全部由我比哂,她一個仙部冇比過
9. 雖然以前曾經應承過借她5百,但今次出來前她提我借她5百時,我都冇再覆佢作實.
1. 大家出o黎玩如果佢以陪玩費名義問你要錢, 的確唔多妥.
2. 就算佢冇o野做, 你叫人出o黎玩點能夠話人o地冇損失, 起碼佢本來可以支配o既時間比o左你. 如果係咁你不如話食埋佢o既=有人免費滿足佢性慾! 呢個point 唔成立.
3. 同上, 人o地的確係有陪你訓.
4. 人o地唔係雞, 女仔係要哄o架! 但如果你一開始就當人係雞o既咁又唔同......
5. 你淨係想人o地就你, 點解你又唔諗o下去就o下人呢?
6. 同4.
7. 你係男人. 你叫個女仔去玩要比晒錢有乜問題?
8. 同上.
9. 最大問題就o係呢度. 當初你應承借比佢時無陪玩呢回事, 宜家人o地陪完你你唔滿意就反口唔借. 咁即係你一開始就將呢五百蚊當係人o地陪玩甚至比你診埋o既代價, 即係由頭到尾都當個女仔係雞! Is that right?

總結:
首先, 樓主(o既朋友)相當小器、冇風度. 叫個女仔過o黎玩, 請佢係男人應有o既風度. 宜家樓主(o既朋友)食唔到又抽唔到水仲要請人玩覺得好唔抵, 雖知道o係度度溝女同女仔出街唔多唔少都要比o下錢啦! 宜家係樓主(o既朋友)做主動叫個女仔去街玩, 個女仔唔出錢我唔覺得有問題.

其次, 樓主(o既朋友)十分虛偽、自以為是. 由個女仔問佢借錢開始, 佢就當正個女仔係雞, 諗住比五舊但要個女仔陪玩仲要食埋佢; 但又要假正經o地當大家係朋友覺得個女仔一齊出o黎玩應該要出返多少錢, 甚至希望僥倖地有得FOC 埋條女 (希望個女仔還錢). 而且處處流露出自己係老闆(自己唔鐘意個女仔食煙要人就佢), 個女仔一定要順從佢, 覺得個女仔冇o野做=應該陪自己玩, 因為對方冇損失. 後來見冇得食就反轉豬肚, 唔滿意人o地服務態度, 唔「借」錢比人.

仲有, 樓主(o既朋友)反口覆舌、言而無信. 當初人o地問借錢, 一面應承但另一面就諗緊點可以拿著數, 點知最後冇著數拿就反口, 仲要同朋友呷.

結論係, 個女仔唔可以話佢冇錯, 佢都係扮晒o野扮上菜o架喇. 但樓主(o既朋友)身為一個男人, 小器兼冇風度, 行為虛偽, 自以為是, 而且言而無信, 呢o的莫講話影衰港人, 直頭影衰晒o的男人! 所以個女仔咁鬧樓主(o既朋友), 完全正確!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆