上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第33回)祝心大人8月14日生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  27.6k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-8-13 08:36 PM 發表 查看引用來源

咁一定係散光啦....... 認錯人啦星星...哦...你認錯我.. 你到底同邊個反?
我比眼鏡店趕返出黎,話我反野,正常到不得了 ~

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-8-13 08:33 PM 發表
下次叫你做美女
你咪學埋佢地d野...放煙幕至得架....
樂樂你要學d乖既野呀....

人呀~~!!!有冇人呀~~!好悶呀~~~~~~:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
大家好~~!:smile_o05:

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-8-13 08:36 PM 發表
都好呀,你地攪吖
係咪先?! 你話架~~好野...樂樂肯出黎喇....
咁你咩時間會得閒d呀? 8月尾定係 9月呀..
10月你一定要得閒呀...

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-8-13 08:37 PM 發表 查看引用來源

你咪學埋佢地d野...放煙幕至得架....
樂樂你要學d乖既野呀....
樣樣學d都幾好呀

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-8-13 08:37 PM 發表

唔好迫我話星星個腦有問題呀下......

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-8-13 08:37 PM 發表

唔好迫我話星星個腦有問題呀下......

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-8-13 08:39 PM 發表
人呀~~!!!有冇人呀~~!好悶呀~~~~~~:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
大家好~~!:smile_o05:
貶~~呀~~~~~~~:smile_o05:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-8-13 08:39 PM 發表 查看引用來源

係咪先?! 你話架~~好野...樂樂肯出黎喇....
咁你咩時間會得閒d呀? 8月尾定係 9月呀..
10月你一定要得閒呀...
10月你生日

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-8-13 08:39 PM 發表
樣樣學d都幾好呀
樂樂唔應該學口花呀..........hahaha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆