上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.10)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.0k

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-8-7 11:29 PM 發表 查看引用來源

I AM SO SORRY! :smile_38:  不過DEREK 都話無野囉! 你真係太緊張啦:smile_39:  放鬆D 啦! 見你連續幾貼都打錯字了,

平時果個你既大方又冷靜的,     平常心啦:smile_38:
你放心, 平時蝦蝦霸霸既小紅起度.:smile_o01:
不過, 第一個就係要殺左你:smile_o02:
重有, 你今日點解空手入黎. :smile_o10:  詩呢, 冇既:smile_o04:

呵呵呵,,,搞到要殺人

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-7 11:30 PM 發表 查看引用來源

你究竟係唔係想死:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
冷靜D:smile_34:

閃陣先:smile_43:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-7 11:32 PM 發表 查看引用來源

今晚個個都要發聲明
pk, 平時又唔見有咁齊人喎:smile_o02:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-7 11:33 PM 發表 查看引用來源
呵呵呵,,,搞到要殺人
小紅, 你果個卜卜脆公關去咗邊樹? :smile_38:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-7 11:33 PM 發表 查看引用來源

你放心, 平時蝦蝦霸霸既小紅起度.:smile_o01:
不過, 第一個就係要殺左你:smile_o02:
重有, 你今日點解空手入黎. :smile_o10:  詩呢, 冇既:smile_o04:  
被你罵到失晒魂:smile_42:  出唔到野啦:smile_30:   無野出既我已經沒存在價值了 :smile_43:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-7 11:34 PM 發表 查看引用來源

pk, 平時又唔見有咁齊人喎:smile_o02:  
個個好似知道有戲睇呀:smile_30:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-8-7 11:33 PM 發表 查看引用來源

冷靜D:smile_34:
你重好講, 你重好意思蒲頭:smile_o02:
而家幾多點, why你會出現:smile_o04:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-8-7 11:35 PM 發表 查看引用來源

被你罵到失晒魂:smile_42:  出唔到野啦:smile_30:   無野出既我已經沒存在價值了 :smile_43:
你唔比反首詩我, 你今晚都咪使旨意走呀:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆