上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  444.9k

引用:
原帖由 ppii88 於 2009-8-24 09:47 PM 發表 查看引用來源
:smile_42:    救命呀c兄門.

話說我21號做激光手術割包皮啦. 咁琴晚黑訓覺果時發現好痛, 原來塊防水膠布甩d又唔甩d, 搞到龜頭果個手術位損晒, 流血。

之後我急急腳換過塊膠布, 但因為太夜冇得去買生理鹽水既關 ...
HELP.

回覆 178# 的帖子

師兄你響邊度做,會俾多塊膠布你既? 我做激光,醫生唔會俾多塊膠布我,只係話甩左的話就包番紗布。
c hing 我建議你聽日打電話俾醫生問一問,睇下需唔需要安排你番check 喎!

引用:
原帖由 avenhui 於 2009-8-24 10:03 PM 發表 查看引用來源
師兄你響邊度做,會俾多塊膠布你既? 我做激光,醫生唔會俾多塊膠布我,只係話甩左的話就包番紗布。
c hing 我建議你聽日打電話俾醫生問一問,睇下需唔需要安排你番check 喎!
dr.陳東飛幫我做既...   佢話甩左就痴多塊上去.  

e家唯有等聽日啦.   但真係好驚會發嚴, 一發就大鑊 :smile_24:

小弟包皮過長, 但能完全翻出來露出整個龜頭

不過去年才第一次自己翻出, 之後每天都有清潔龜頭

小弟有個問題: 龜頭正常的顏色是甚麼? 小弟龜頭上面是紅色的, 這部份有時很紅, 但週圍是白白的青青的... (沒有發炎沒有任何不適)

THX

引用:
原帖由 avenhui 於 2009-8-24 09:53 PM 發表 查看引用來源

毛呢,護士會提你記得要剃的,可能激光會燒到d毛 :smile_30:
我d 毛都好勁,剃毛足足用左我個半鐘,超累
想問下用乜剃的?
係唔係要一毛都無禁誇張呢
好驚呀
:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 toiyu 於 2009-8-24 10:37 PM 發表
小弟包皮過長, 但能完全翻出來露出整個龜頭

不過去年才第一次自己翻出, 之後每天都有清潔龜頭

小弟有個問題: 龜頭正常的顏色是甚麼? 小弟龜頭上面是紅色的, 這部份有時很紅, 但週圍是白白的青青的... (沒有發炎 ...
正常的...
同埋好似多d反佢出黎就無咁青色的(但唔知點解)

引用:
原帖由 侯琴 於 2009-8-25 12:54 AM 發表 查看引用來源

想問下用乜剃的?
係唔係要一毛都無禁誇張呢
好驚呀
:smile_39: :smile_39: :smile_39:
剃毛啫, 唔駛驚. 我用鉸剪將d毛剪短晒先, 然後用剃鬚刀(即係吉列/舒適個d)慢慢刮, 好快就攪掂.

引用:
原帖由 ppii88 於 2009-8-24 10:21 PM 發表 查看引用來源

dr.陳東飛幫我做既...   佢話甩左就痴多塊上去.  

e家唯有等聽日啦.   但真係好驚會發嚴, 一發就大鑊 :smile_24:
陳醫生都無俾多塊膠布我, 係咪佢見貼得唔好, 預左會甩所以俾定你?:smile_14: 塊膠布貼得好實, 醫生壩我搣個陣, 痛到我飛起.:smile_27:

回覆 188# 的帖子

c hing 我俾你好彩,摵膠布時一d都唔痛

今日佢狂流d黃色液體出黎, 咩黎架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆