上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  25.9k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-31 01:47 AM 發表 查看引用來源

同依d人勞氣係冇意思的...得把口.....唔好同佢一般見識啦
聽晚點呀???:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-31 12:58 PM 發表 查看引用來源

聽晚點呀???:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
新xx....到時打俾我啦

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-31 01:10 PM 發表 查看引用來源

新xx....到時打俾我啦
真係要預返 D 時間!!:smile_o10:  聽日好趕.........:smile_o16:

有無人會買 CHEVIGNON 牛仔褲?? :smile_o01:

又一城 STAFF SALE 七折!! 減價貨品額外九折!!:smile_o04:

31 JULY - 3 AUG 2009 :smile_o10:

PM 我要員工號碼!!:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-31 04:45 PM 發表 查看引用來源
有無人會買 CHEVIGNON 牛仔褲?? :smile_o01:

又一城 STAFF SALE 七折!! 減價貨品額外九折!!:smile_o04:

31 JULY - 3 AUG 2009 :smile_o10:

PM 我要員工號碼!!:smile_o13: :smile_o13:
我想買 牛仔褲....不過又一城好少去:smile_o10:
聽日唔知去唔去到......你地開心d喇:smile_o03:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-31 06:37 PM 發表 查看引用來源

我想買 牛仔褲....不過又一城好少去:smile_o10:
聽日唔知去唔去到......你地開心d喇:smile_o03:
其實應該係全線分店都得!! 員工號碼已 PM !:smile_o13:
你去到問下個 STAFF 優惠!! 因為我都係收到佢地個傳單!! :smile_o12:
個傳單係比商場做既 SALES 架!! Bauhaus 派過兩次!! 今次 CHEVIGNON 第一次派!:smile_o06:

你唔係化?? 黎唔到??? :smile_o04:  罰你飲多兩杯!!!:smile_o01:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-31 06:37 PM 發表 查看引用來源

希望你聽晚唔會0係屋企自瀆啦..... .

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-31 07:13 PM 發表 查看引用來源

仲有 24 小時!!!:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

聽過未??? Eminem - Black Amerika

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-31 07:13 PM 發表 查看引用來源

\
唔通又要o係屋企擺低幾億:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆