上一頁下一頁
發新話題

好想大大聲咁睇~~

收藏  |  訂閱
195  18.5k

引用:
原帖由 sugar 於 2009-7-14 00:08 發表 查看引用來源

訓教唔理你:smile_o05:
GOOD NIGHT, 聽日見:smile_30:
咁早訓....?????唔駛DIY?

拎個波貼著個牆痴下痴下咁

哈哈~
我明你講咩~
夏天時候,特別正ga~

引用:
原帖由 sugar 於 2009-7-13 11:28 PM 發表 查看引用來源

冇錯....= =
冇理由叫埋佢地一齊睇:smile_42:
就算係一家人, 有d野, 真係唔方便比佢知喇!
有時d祕密, 朋友知得多過屋企人呀

引用:
原帖由 ~~慧~~ 於 2009-7-14 12:38 AM 發表 查看引用來源
拎個波貼著個牆痴下痴下咁

哈哈~
我明你講咩~
夏天時候,特別正ga~
係濕左水的磁磚 ~~ :smile_46:

Baby, please find a sp to solve your problem. No need to do it like this way.

以前我都都會一等冇人係屋企就大大聲睇av的......

"拎個波貼著個牆痴下痴下咁"....如果係透明玻璃,玻璃外又有人的話,雙方都好享受呀....

仲咩自己來..let me help u

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-7-14 08:12 AM 發表 查看引用來源

就算係一家人, 有d野, 真係唔方便比佢知喇!
有時d祕密, 朋友知得多過屋企人呀
反而我唔敢同朋友講
所以先上黎講 HAHA,陣間屋企人發現收埋左個咁既女點算:smile_30:

森美, 我之前都有睇開你D POST架~
其實我比較鐘意睇女版友既POST

引用:
原帖由 tax169 於 2009-7-14 09:35 AM 發表 查看引用來源
以前我都都會一等冇人係屋企就大大聲睇av的......

"拎個波貼著個牆痴下痴下咁"....如果係透明玻璃,玻璃外又有人的話,雙方都好享受呀....
我屋企冇咁高級:smile_30:

女仔講DIY
:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆