上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友,107

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-12 03:09 PM 發表 查看引用來源

咁話我:smile_14: 笨蓉就有一個.你要不要.相公:smile_38:
笨蓉?:smile_41:

都要 .......................:smile_34:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-12 03:10 PM 發表 查看引用來源

笨蓉?:smile_41:

都要 .......................:smile_34:
文曲唔去街街既:smile_41:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-12 03:10 PM 發表 查看引用來源

好蓉?:smile_41:
是的:smile_30:
好吧.我出街了.相公.一笑我踏步走.祝愉快,bye bye

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-12 03:12 PM 發表 查看引用來源
文曲唔去街街既:smile_41:
原因﹕採花~ :smile_34:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-12 03:13 PM 發表 查看引用來源

好吧.我出街了.相公.一笑我踏步走.祝愉快,bye bye
一笑我要打人~ :smile_34:

乖............88 ~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-12 03:16 PM 發表 查看引用來源

原因﹕採花~ :smile_34:

最近 d 人對我又摘又折又採既:smile_27: :smile_30:

師姐.......晚上好呀

蓉蓉,,,晚上好呀,,,你外出熱嗎,,,,

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-12 02:44 PM 發表 查看引用來源
午安了.相公好.來杯普洱茶.也碰碰你的面龐.我就去遊山玩水了
乖 ~

相公又要遊山玩水 ~ :smile_44:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-7-12 01:29 AM 發表 查看引用來源
蓉蓉,,,我回來了,,,不過要訓啦,,早抖啦,,公司電腦未知道,,回去先知呀,,,打比你啦,,,
試試﹕

http://www.188channel.com/redirect.php?tid=1223862&goto=lastpost#lastpost   #2

推薦﹕

BitDefender 線上掃毒

http://www.bitdefender.com/scan8/ie.html (有掃描、解毒及移除功能)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆