上一頁下一頁
發新話題

7.1 下川島報告 無囡囡相 ( 不喜勿入 )

收藏  |  訂閱
1.5k  38.9k

good job ching...haha

引用:
原帖由 不机 於 2009-7-4 01:07 PM 發表
e家仲係半个 遲d5敢包
机机

中午好呀:smile_38:

包月定包夜呢:smile_41:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-7-4 12:12 PM 發表
好似系卦
會長

定咗日期未呢:smile_41:

引用:
原帖由 joe22011981 於 2009-7-4 01:15 PM 發表
good job ching...haha
多謝支持啦:smile_38: .....haha

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-7-4 11:17 AM 發表 查看引用來源
多謝天龍捧場
多谢车兄......!!! :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

中午好呀, 師兄們 食飯未呀

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2009-7-4 10:37 AM 發表
早晨.........

呢d咩野包膠黎架

王老吉賣幾錢又唔講 ( 我矛演喎...唔豬幾 $ 嘩)

做左幾多q又唔講 ( 唔環保:smile_27:  + 好攬環保 ....各半 Q :smile_44: )

有無人沉船又唔講 ( 最少沉山件啦 ....四眼仔就屎攬硬:smile_30: )

ps:係你至同埋ceo去既唶,我好耐就已經唔同個諗樣去玩啦,成諗日開人9個4

鬍鬚 哥

下次我都唔撚會同企(施衣O )去啦....我叫 Coco:smile_47:  同埋 Dancer:smile_47:  一齊囉

槓你又嚟唔嚟吖:smile_o11:

引用:
原帖由 XYZ點玩都得123 於 2009-7-4 01:23 PM 發表
中午好呀, 師兄們 食飯未呀

得得 B

未食係咪你請:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 不机 於 2009-7-4 13:07 發表
e家仲係半个 遲d5敢包
梗系冇啲19大6鳩吊泥貢人見人愛啦

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2009-7-4 01:20 PM 發表

多谢车兄......!!! :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
多謝

升天 師兄

支持呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆