上一頁下一頁
發新話題

無端端俾衰人綁住~~~~

收藏  |  訂閱
232  19.2k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-3 11:52 AM 發表 查看引用來源
我夠成日推你啦~:smile_o01:
呢個梗係知啦~~~~
多謝姊妹~~:smile_o09:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-3 11:58 AM 發表 查看引用來源

呢個梗係知啦~~~~
多謝姊妹~~:smile_o09:
幾時出新report呀~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-3 11:54 AM 發表 查看引用來源

頭先吹水帖至有人話我,簽名檔左右兩張相好似唔同人喎,
哈哈..........
~~~你話係呀~~~~仲係兩姊妹添~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-3 11:59 AM 發表 查看引用來源

幾時出新report呀~
呢排冇咩特別喎~~~~~~~~~~~~:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-3 12:01 PM 發表 查看引用來源

呢排冇咩特別喎~~~~~~~~~~~~:smile_13: :smile_13: :smile_13:
我都係,所以出返d回憶手痕寫下~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-3 12:08 PM 發表 查看引用來源

我都係,所以出返d回憶手痕寫下~
今日唔係好開心,冇心機~~~~~~~~~~~~~~~:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-3 12:10 PM 發表 查看引用來源

今日唔係好開心,冇心機~~~~~~~~~~~~~~~:smile_13: :smile_13: :smile_13:
下??做咩呀???

引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-3 12:29 PM 發表 查看引用來源

下??做咩呀???
今晚應承衰人陪佢睇西裝~~~咁啱今朝我個FRIEND又打俾我話成班人約左食飯,叫埋我,咁我講話唔得閒,要陪BF睇西裝,講左一輪佢係電話度話~~"唉,約你真係難,算啦,都預左你係咁,下次再搵你啦" 咁就收左線~~~~~~~

好似係我唔啱咁~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-3 12:35 PM 發表 查看引用來源

今晚應承衰人陪佢睇西裝~~~咁啱今朝我個FRIEND又打俾我話成班人約左食飯,叫埋我,咁我講話唔得閒,要陪BF睇西裝,講左一輪佢係電話度話~~"唉,約你真係難,算啦,都預左你係咁,下次再搵你啦" 咁就收左線~~~~~~~
...
係咁架啦,
可能佢哋覺得妳有男友冇朋友啦.

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-3 12:35 PM 發表 查看引用來源

...
重色(性)輕友 沒有前途

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆