上一頁下一頁
發新話題

沉了...不想越踏越深......

收藏  |  訂閱
358  27.8k

引用:
原帖由 polo1298 於 2009-6-30 03:10 AM 發表 查看引用來源
樓主都識講,叫多幾個朋友去幫襯佢。佢俾你D朋友上過哂後,你就好肯定唔會再沉架啦!!!
我已經同朋友講左了

引用:
原帖由 浪人18 於 2009-6-30 03:42 AM 發表 查看引用來源
算吧啦!!!
到頭黎辛苦又咪係自己!!!
何必呢???
大個你就知你而家諗既野係傻ka la...
多謝ching 意見
我而家知點做咖喇:smile_30:

引用:
原帖由 bergkamp 於 2009-6-30 03:47 AM 發表 查看引用來源
Don't be silly...
人唔錯過又點知自己會咁傻呢:smile_45:

引用:
原帖由 jjohn 於 2009-6-30 05:30 AM 發表 查看引用來源
到頭黎辛苦又咪係自己!!!:smile_39: :smile_39:
清醒啲啦 !!! :smile_38:
而家醒哂啦,比咁多ching 講過:smile_44:

引用:
原帖由 joefll 於 2009-6-30 06:30 AM 發表 查看引用來源
Please PM the no to me, let me see tomorrow if she is suitable to you
我講左出黎係怕ching 爆我係度講呢d野0堵
到時我更加會比佢煩:smile_27:

引用:
原帖由 fathing1231 於 2009-6-30 06:47 AM 發表 查看引用來源
條女可能當你傻仔呀ching
你咪做過傻仔:smile_45:

条女想拍个码头咀!

引用:
原帖由 羅工 於 2009-6-30 07:04 AM 發表 查看引用來源
Danhill.j6兄。你還是很年輕。應該未結婚。絕對有時間去試試。錢用了還可以再搵。我見過數例和風塵女子結婚而成功的例子。風塵女子都是人,她們都會想找一個可以終身附靠的人。可以多些時間去交流溝通,多點了解對方 ...
ching 真係明白小弟個心點諗
我而家一定無諗住結婚
佢有次問我係咪想同佢結婚
我一口就答佢唔係,係要結都要搵多d錢先
但我現在絕對冇意欲同佢結婚:smile_30:

引用:
原帖由 richard_915 於 2009-6-30 07:04 AM 發表 查看引用來源
後生仔....一切一切,都係「售後服務」黎架咋!!!
醒下啦!!!:smile_39:
知道喇:smile_30:

引用:
原帖由 essie888 於 2009-6-30 07:36 AM 發表 查看引用來源
Wake up la, young man!!!
清醒喇,young man!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆