上一頁下一頁
發新話題

醜怪人妻(各位如要PM我,請舉高雙手面部向牆交出相片先)

收藏  |  訂閱
2.1k  40.4k

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-9-5 10:27 發表 查看引用來源
花生食得多容易肥胖和造成脂肪太過多😏😏😏
話時話我真係好鍾意食花生🥜,真㗎,有時口痕就會買返屋企食😍😍我前日先買咗一斤萬里望花生😂

回覆 1881# yeungho73 的帖子

花生雖好,但唔好日日食咁多,小心三高❤️❤️

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-9-5 10:32 發表 查看引用來源
花生雖好,但唔好日日食咁多,小心三高❤️❤️
🥳🥳🥳🥳😌😌😌😌😌

回覆 1883# yeungho73 的帖子

❤️❤️❤️☺️☺️🤪💓💓

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-9-5 10:30 發表 查看引用來源
話時話我真係好鍾意食花生🥜,真㗎,有時口痕就會買返屋企食😍😍我前日先買咗一斤萬里望花生😂
師妹果然花生之友。🤭🤭🤭

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-5 13:12 發表 查看引用來源

師妹果然花生之友。🤭🤭🤭
🥜🥜🥜🥜🥜😂😂😂好好食,仲要係萬里望

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-9-5 13:45 發表 查看引用來源
🥜🥜🥜🥜🥜😂😂😂好好食,仲要係萬里望
細粒左。。。。😎🤨

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-9-5 10:27 發表 查看引用來源
咁個D人又真係好眼光😂😂
🤣🤣眼光呢樣野188要慢慢搵既。

你哋會唔會去做檢測吖?

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-9-4 15:16 發表 查看引用來源
我估會啩,男女感情嘅野好難講,大家各自有家室又有小朋友,其實清醒啲,玩完要識得返屋企,男人通常用陽具諗野,女人又係感情動物,我覺得係個女人唔甘心爆大鑊一拍兩散咯,咁樣做❌晒,做人要理智啲,要為小朋友諗!完 ...
嗯..又唔好咁講,女人狠起上來都好狠,男人動起情來都好痴根.人始終係感情動物,我從來唔信一世只愛一人,只爭在有人守得住婚姻制度帶來既約束,有人守唔住.
結左婚你會唔會無偶像?老婆of老公中意一d明星.其實已經係一種精神出軌.有句話好岩:你唔出軌只不過誘惑唔夠.
如果家下你個韓劇老公of老婆帶一筆巨款出現.條件只不過要你離開身邊個個,人同錢就係你既.有邊個會拒絕?

而家識人好易,誘惑自然多.大多數人結婚後不如意.自然有各種故事同事故.慢慢大家都習慣成自然.每個人底線唔同.守住自己底線就得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆