上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:51 AM 發表 查看引用來源

你打錯就正常丫 ~~~~~:096:

不過我打錯就 ...慣了!!!!!:025:
大家咁話啦~
Evan~ :096: :096:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:50 AM 發表 查看引用來源

:030: 仲會發作?????? 發作果陣會點???????????? 整塊mask 啦..........:096:

(** 注2: 依家未發生既野 ...別想 ... 別說 ...別...........**)
甘你都真真係係小心喇 ....5好要小白甘鬼擔心喇!!!! @~~~ ...
下?發作果陣整塊mask?!

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:52 AM 發表 查看引用來源

張相係咪你真人來架~ :025:
個表情咁~~~~
有話不況直說 ....... " ~~~~ " @~~~~~ 呢4 個付號代表咩字???????
我聽慣了難聽的說話的 .....放心啊 ...有心理準備架喇 ....

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:53 AM 發表 查看引用來源

TVB 係5係做緊呀??????????? 應該係呱 ..... 我陪亞媽睇嘛 .......!!!
5知係5係 陀槍亞姐 II 啊 ...
係陀槍師姐3,,
不過陀槍師姐3同新紮師妹2係唔同架。。。

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 12:53 AM 發表 查看引用來源

下?發作果陣整塊mask?!
NO~ 5好聯埋一齊諗 ........一個係問題 !! 一個係提示 ....塊MASK 應該夠鐘拎起喇!!!! 靚天使...有24hrs

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:54 AM 發表 查看引用來源

有話不況直說 ....... " ~~~~ " @~~~~~ 呢4 個付號代表咩字???????
我聽慣了難聽的說話的 .....放心啊 ...有心理準備架喇 ....
其實係未諗到點去形容姐~
諗到再話你知~ :025:

哦哦 ......sorry .....新xc妹2 ....好熟好熟 ......楊小姐果套? 你睇緊 ?

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:56 AM 發表 查看引用來源

其實係未諗到點去形容姐~
諗到再話你知~ :025:
:035:  好.........................!!!!!

(** 注2: 以下係心諗既說話 : 來來去去都係果幾句......唉 ....:026:  **)

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:55 AM 發表 查看引用來源

NO~ 5好聯埋一齊諗 ........一個係問題 !! 一個係提示 ....塊MASK 應該夠鐘拎起喇!!!! 靚天使...有24hrs
塊mask拎走左嚕~~ 多謝你提我啊~~:036: :036:
不過頭先敷塊牛奶mask果陣好想飲杏霜。。因為塊mask有陣杏霜味~:023: :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:53 AM 發表 查看引用來源

大家咁話啦~
Evan~ :096: :096:
你打字都幾爽手喎 ......:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆