上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.1k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-3 08:35 AM 發表

你真係輸咗喎:096: :096: :096:
最後忍咗手:071: 只買中國平手走盤:097: :098:

唔洗輸有運同多謝你題點:098:全晚贏五場輸一場走一場:097: :098: :098:
2008-06-02 星期一 赛事历史资料
下注时间参考编号类型内容投注结果有效金额
12:33:37
[size=+0]23364151足球
大小
2010 FIFA 世界杯外围赛(亚洲)
沙地阿拉伯 VS 黎巴嫩
3 / 3.5 大盘 @  0.880
XXXXXXXXX
12:26:42
[size=+0]33354527足球
让球
叙利亚 0.5 / 1 科威特
叙利亚@  1.130
XXXXXXXXX
12:10:37
[size=+0]13328267足球
滚球
卡塔尔 0 中国
0:0 中国@  1.060
XXX
已确认
0.000.00
07:59:34
[size=+0]23095117足球
大小
土库曼 VS 北韩
2 小盘 @  1.040
XXXXXXXXX
07:48:56
[size=+0]73078758足球
滚球
大小
新加坡 VS 乌兹别克
1:1 4 大盘@  0.850
XXXX
已确认
XXXXXXXX
07:34:35
[size=+0]93058110足球
滚球
大小
泰国 VS 巴林
0:0 2 小盘@  0.980
XXX
已确认
XXXXXX
03:22:24
[size=+0]12909677足球
让球
日本 1.5 / 2 阿曼
日本@  1.030
XXXXXXXXXXXX

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-3 08:55 AM 發表

最後忍咗手:071: 只買中國平手走盤:097: :098:

唔洗輸有運同多謝你題點:098:
乜中國最後轉咗平手咩 ? :030:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-3 08:56 AM 發表

乜中國最後轉咗平手咩 ? :030:
外面嗎:008: :071:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-3 09:01 AM 發表

外面嗎:008: :071:
原來你唔係喺馬會買嘅:097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-3 09:05 AM 發表

原來你唔係喺馬會買嘅:097:
都有架:044: +蚊廿蚊過關咪係狗會買:071:

因為外面買過關最少要$110一注:046:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-3 09:10 AM 發表

都有架:044: +蚊廿蚊過關咪係狗會買:071:

因為外面買過關最少要$110一注:046:
想問其實係咪犯法 ? :030:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-3 09:16 AM 發表

想問其實係咪犯法 ? :030:
係絕對係:044: 請勿以身??:071:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-3 09:21 AM 發表

係絕對係:044: 請勿以身??:071:
:096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-3 09:35 AM 發表

:096: :096: :096:
馬會抽水抽太多:046:
全球最低賠率公司:046:
獨創讓球主客和 你話馬會叻唔叻:096:

引用:
原帖由 comus111 於 2008-6-3 11:56 AM 發表

馬會抽水抽太多:046:
全球最低賠率公司:046:
獨創讓球主客和 你話馬會叻唔叻:096:
冇計 :026: 獨家生意嘛:046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆