上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 nickypou 於 2007-6-13 10:54 PM 發表
中中11>full
brother 果然好野....又中....恭喜:098: :036: :098:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-6-13 10:50 PM 發表

支濕佐水,第二:096:
哈哈...隻10號贏...支槍就自然會冇影...正常結果...:096: ...濕地"自由武士"條Q 352蚊竟然漏左冇買...:043:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-13 10:59 PM 發表

brother 果然好野....又中....恭喜:098: :036: :098:
你記住唔好太大注呀,平均注碼可能仲有著數...:025:

收回多少啦!:098:
引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-13 22:59 發表

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 11:01 PM 發表

細細注冇壓力先敢玩以小搏大架姐...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 11:01 PM 發表

係個頭玩大左....e家追番...都重耍輸 百 0 蚊:032:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-13 11:06 PM 發表

係個頭玩大左....e家追番...都重耍輸 百 0 蚊:032:
哦...輸小小就當娛樂費啦...算你好彩...:036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 10:56 PM 發表

:086: 我都係aa貨....:084:
:044: :044: :096: 您係細a,人地係大A:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 11:06 PM 發表

哦...輸小小就當娛樂費啦...算你好彩...:036:
好彩有你條 q/pq 頂住咋 ....如果唔係今晚就 P.K.咯 :023:
下次再黎過 , 88

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-13 11:10 PM 發表

好彩有你條 q/pq 頂住咋 ....如果唔係今晚就 P.K.咯 :023:
下次再黎過 , 88
ok 881..:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆