上一頁下一頁
發新話題

引版奇緣,蜜會Y小姐. 第二章<一步禪空忐忑闖迷局>加相#P.99

收藏  |  訂閱
3.0k  104.7k

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-23 02:00 PM 發表 查看引用來源

多謝uncleblue... 假期一般啦.. 初三晚開始好d
多謝uncle hug hug
小 yan.
好了就好,勿要向後望,一直走,你就能看到那片藯藍色的大海。:smile_o13:

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-2-23 02:01 PM 發表 查看引用來源
是的,叔叔要好好向禪兄學習做人處世之道~
叔叔,講呢啲,我當你係我長輩。。:smile_o06:

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-2-23 02:33 PM 發表 查看引用來源

其實我地有賽後檢討嫁,我都會讚佢,不過我怕有時我要求太多,佢會覺得我太需求,嚇親佢,因為我個樣太斯文啦,哈哈

稱讚係一段關係嘅潤滑濟,只要稱讚有物,唔誇張,男人個口唔講,個心都會甜蜜蜜。

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-2-23 03:16 PM 發表 查看引用來源
睇post都見到了,難道妳feel唔到?!:smile_44:
同意叔叔所言,小yan有好大嘅進步。。。大家一起俾啲掌聲佢:smile_o12:

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-2-23 06:56 PM 發表 查看引用來源

稱讚係一段關係嘅潤滑濟,只要稱讚有物,唔誇張,男人個口唔講,個心都會甜蜜蜜。
哈哈,甘你要講多d男人諗法我知先得啦

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-2-23 07:00 PM 發表 查看引用來源

哈哈,甘你要講多d男人諗法我知先得啦

集思廣益。。大家一起交流。。妹妹願意分享多啲,我地先可以俾到建議。。:smile_o13:

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-2-23 05:47 PM 發表 查看引用來源

有無邊套介紹下?哈哈

禪空從小學四年班開始,就只睇四仔:smile_o01:
三仔冇認識,留俾其他師兄推介

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2015-2-23 05:06 PM 發表 查看引用來源

當然.. 呢刻係插住咀吹下先... 溫完 long 兄.. 我會再追呢度
歡迎師兄過來吹水,師兄係仗義之士,早前係8妹嘅post為其出聲:smile_o12:

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-2-23 06:24 PM 發表 查看引用來源

係。。仲要係相對地我嘅過去有太多蠢事發生左,佢都係一一陪我面對,所以我知佢真心待我
不過佢好温柔,我甘問佢,佢一定嚇死,而且佢講過如果睇戲有強暴場面都唔like我曾經問過佢,佢甘like同我do ...
師妹試下放開包袱,冇下下怕嚇死對方。有時我地對自己嘅框框可能都局限了雙方嘅互動。。。

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-2-23 05:47 PM 發表 查看引用來源

有無邊套介紹下?哈哈

上網大把你㨂!你叫uncle俾條link 你download 好過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆